Üksikvanemad pole veel kaaslastega ühel lainel

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tõsielusarja «Üksikvanem otsib kaaslast» saatejuht Krista Lensin
Tõsielusarja «Üksikvanem otsib kaaslast» saatejuht Krista Lensin Foto: Kanal 2

Seekordses Kanal 2 saatesarjas «Üksikvanem otsib kaaslast» käisid osalised romantilisel õhtusöögil ning külastasid üksteise kodusid.

Reinul on valida kolme kaaslase vahel ning ta viis nad õhusöögile restorani. Enne palus ta naiste abi tähtsas ülesandes - nad pidid sportlikule mehele suviselt elegantsed riided valima. Reinu arvates oli Galina teistest, kes valisid liiga tavalise kostüümi, üle.

Restoranis tekitas nalja spagettide söömine ning Rein tunnistas, et on maamees ja ei tunne end soliidsetes söögikohtades hästi.

Rein saatis saatest välja Kaie.

Saates jätkati ringkäiku üksikvanemate ja nende kaaslaste kodudes. Anita polnud veel valmis Veljot külla kutsuma, kuid Marioni uksed olid talle avatud.

Marionile meeldib Veljo rahulikkus ning ta näeb sellist meest enda kaaslasena küll. Ta kinnitas, et kui suhe toimib, pole takistuseks ka Veljo laps.

Pärast viis sportlik Veljo naised metsa matkale. Nad pidid seal päeva vastu pidama vaid minimaalsete asjadega ning ise metsast süüa leidma.

Rutti külastasid korraga mõlemad kosilased ning nii Mihkel kui Jaak viisid talle kena lillekimbu. Jaak sai plusspunkte sellega, et pidas lõbusa kimbuga meeles ka Ruti poega.

Rutt rääkis, et jäi üksi siis, kui laps oli kümnekuune: «Tundus, et asi ei toimi enam.» Ühel hetkel võttis ta kätte ja tegi seda, mis pojale ja endale kõige parem. Lapse isaga ei suhtle ta juba üle aasta.

Mihkel täitis kunagi antud lubaduse ning lõikas Ruti juukseid.

Ruti arvates on Mihkel natuke vaikne, naiselik ja isegi suurem pirtsutaja kui tema.

Leena ei suutnud eelmises saates otsustada, kes kolmest mehest jääb ja kes mitte.

Seekord külastas ta Kristjanit. Naine rääkis, et elaks hea meelega sellises kohas, kus on aed. Kristjan tegi talle salatit ning kinkis salli. Leena nentis, et mees ei tunne end veel päris vabalt ning nad ei ole veel päris ühel lainel.

Hiljem käis Leena koos kaaslastega lõbusal paadisõidul.

Leena otsutas välja saata Kaido.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles