Britney Spears lasi käest kohtumise lastega

Annika Erg
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Britney Spears
Britney Spears Foto: Reuters / Scanpix

Britney Spears pidi kohtuma oma poegadega kolm päeva pärast seda, kui ta poisid eksabikaasale Kevin Federline'ile üle andis, kuid vigase sidesüsteemi tõttu jäi kokkusaamine ära.

Eelmisel päeval võttis Spears toa Beverly Wilshire'i hotellis, kuid taipas siis, et koht pole laste esimeseks visiidiks õige, kuna ta tahtis neid näha kodus tuttavate asjade keskel, vahendab Life&Style Weekly.

«Tema ja Alli Sims läksid Britney Malibu majja ning heitsid peale sinna jõudmist kohe magama,» rääkis allikas. «Brit ärkas hommikul vara üles, et oleks piisavalt aega poiste visiidiks ette valmistuda.»

Spears ootas ja ootas, kuid lapsed ei ilmunud kohale. Lõpuks helistas Kevin Federline'i esindaja ning teatas, et lähevad tagasi Kevini juurde, sest Britney ei vastanud värava juures oleva sidesüsteemi kaudu.

«Britney ei taibanud, et sidesüsteem ei tööta. Ta palus, et poisid tagasi toodaks ja oli äärmiselt löödud, kui seda ei tehtud.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles