Hurraa!!! Justin Bieberil on alanud häälemurre!

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Justin Bieber
Justin Bieber Foto: Reuters / Scanpix

Kas pubekate iidoli, Jusin Bieberi teismelise staari staatus hakkab tasapisi seljataha jääma? Kas Bieberil on alanud kaua peljatud/oodatud HÄÄLEMURRE?

16-aastane staar palkas endale juba möödunud aastal kalli häälespetsialisti, kelle ülesandeks oli Bieberi häälemurde periood võimalikult hilisesse ikka lükata ning jälgida, et laulja kasutaks oma häält targasti.

Nagu kirjutab ka The News of The World, ongi tänu sellele Bieberil häälemurre võtnud seni rohkem aega, kui tema eakaaslastel.

Siiani on oma ala parim, häälespetsialist Jan Smith (kes teinud koostööd ka Usheriga), olnud see imemees, kes andnud Bieberile igapäevaselt professionaalset nõu ning jälginud kullipilgul noorlaulja päevarežiimi, et miljoneid väärt hääl esinemiste vahepeal korralikult puhkust saaks.

Kõigest hoolimata on märgata popstaar Bieberi vanenemismärke, sest ka oma uue albumiga püüab staarpubekas meeldida vanemale sihtrühmale kui senimaani.

Nutke, fännid! Rõõmustage, Bieberi vihkajad!
Nüüd on see lõpuks siiski käes!!! Tundub, et Justin Bieberil on alanud häälemurre!!!

Vaata videot!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles