Hurts on kohal!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hurts jõudis Tallinna
Hurts jõudis Tallinna Foto: Merike Bremet

 

Täna, 24. jaanuaril kell 14.45 saabus Eestisse viimase aastaga meeletut karjääri tegev briti popmuusikasensatsioon Hurts. Bänd ja tehniline personal siirdusid hotelli puhkama. Hurts annab homme kontserdi Kalevi Spordihallis.

 

Bändi oli lennujaamas peale paari fänni tervitamas ka plaadifirma Sony Music esindaja Olga Äär, kes iseloomustas bändi kui väga sõbralikke ja avatud inimesi. «Härrastega vesteldes ei saa küll aru, et just nemad ongi staarid, kes hetkel popmuusikamaailmas ilma teevad,» ütles Äär. «Olles Hurtsi korra juba laval näinud,soovitan soojalt kõigil seda võimalust kodumaa pinnal kasutada. Kusjuures bänd ütles, et nad pole nii suurele publikule kui neid Eestis ootamas on, veel esinenudki.»

Korraldaja soovitab kõigil aegsasti kontserdipaika tulla ning jätta koju kõik mittevajalikud esemed. Uksed Kalevi Spordihalli avatakse kell 19.00, soojendusesineja Shirubi Ikazuchi alustab 20.30. Spetsiaalselt kontserdiks paigaldatakse Kalevi Spordihalli ka garderoob.

Kontserdi piletid on müügil Piletilevi müügipunktides ja Statoili teenindusjaamades üle Eesti. Kalevi Spordihalli kehtivad ka kõik eelnevalt Rock Cafesse müüdud piletid. Piletid on müügil ka Kalevi Spordihallis uste avamisel.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles