Vanilla Ninja ei lähe laiali

Eger Ninn
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vanilla Ninja
Vanilla Ninja Foto: Marina Puškar

Täna saatis Vanilla Ninja meediale üllatusliku avalduse – eelnev jutt nende lahkuminekust on olnud eksitav.

Pressiteates seisab: «Viimasel ajal meedias esitatud seisukohad ansambli Vanilla Ninja võimaliku koosseisu muutmise või tegevuse lõpetamise suhtes tulenesid puudulikust teabest ja osutusid ennatlikeks ning avalikkust eksitavaks.»

Kolm noort naist Piret Järvis, Lenna Kuurmaa ja Katrin Siska ning hiljuti Ninjade lepingu ära ostnud Aleksander Simakov on oma seisukohad sirgeks rääkinud ning jõudnud ühistele arusaamadele.

Ansambli liikmed jäävad samaks ning neile kuuluvad ka kõik sellega seonduvad õigused. Casting, mille Simakov korraldab, on mõeldud uue tütarlaste muusikakollektiivi loomiseks. Sellel ei ole mingit pistmist Vanilla Ninjaga ega nende tegevusega. Küll aga on ninja-tüdrukud casting’u žüriiliikmed.

Läbirääkimisi jätkatakse kaubamärgi kasutamise osas ning veel seisab avalduses: «Allakirjutanud on avatud koostööks, juhul kui selleks peaks avanema pooli huvitavad võimalused ning rahuldavad tingimused. Esimene koostöö on uue tütarlaste kollektiivi moodustamiseks läbiviidav casting

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles