Koit Toome tühjad pihud täidavad Elu24 lugejad

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Koit Toome
Koit Toome Foto: ETV

Elu24 lugejad valisid Eesti muusikaauhindade nominentide seast parimaks aasta albumiks Koit Toome «Kaugele siit».

Elu24 lugejate hääled jagunesid järgmiselt:

Koit Toome «Kaugele siit» 45,3%
Lenna «Lenna» 22,4%
Leslie Da Bass «Minu kuningriik» 4,7%
Metsatöll «Äio» 21,8
Ultima Thule «Jälgede jälgedes» 5,8.


Eile pärjati Eesti Muusikaauhindadel parima aasta albumi tiitliga Ultima Thule «Jälgede jälgedes». Valiku teinud žürii koosneb muusikatööstuse ja sellega seotud elualade esindajatest. Muuhulgas on esindatud tähtsaimad Eesti kontserdikorraldajad, produtsendid, diskorid, muusikaajakirjanikud.

Koit Toome «Kaugele siit» on artisti stuudioalbum pärast ühtteistkümmet aastat. Plaat on olnud  väga edukas. Teame ju kõik Koidu aastahitte «Kaugele siit» ja «Mälestused».

Ultima Thule «Jälgede jälgedes» on neljas stuudioalbum. Albumil on üksteist uut laulu, millest enamiku autorid on bändi juhid Riho Sibul ja Raul Vaigla. Toomas Rull ja Kalle Vilpuu on kumbki kirjutanud ühe loo. Sõnade autorid on taas kuulsad luuletajad või värsimeistrid Jüri Leesment, Ott Arder, Villu Kangur ja Peep Ilmet. Tuntumad lood on «Jälgede jälgedes» ja «Elan välja».
 

Kuidas olete rahul eilsete Eesti Muusikaauhindade võitjatega?

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles