Briti ekspert: tulnukad on Maad jälginud alates 1947. aastast

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tundmatu lendav objekt
Tundmatu lendav objekt Foto: jupiterimages.com

Briti  eksperdi sõnul on maavälised jõud ja tundmatud lendavad objektid Maad jälginud alates 1947. aastast.

Ajakirja UFO Data Magazine esindaja Philip Mantle kavatseb oma sellekohase tõendusmaterjali päevavalgele tuua rahvusvahelisel UFO-uurijate konverentsil, kirjutab The Telegraph.

Mantle on uurinud USAs  New Mexicos asuvat kuulsat Roswelli, kust 7. juulil 1947 leiti väidetavalt tulnukate sõiduk ja nende jäänused. Ta analüüsis sealset pinnast, taimestikku ja kivimeid.

Roswelli UFO maandumise piirkonna kivimitest on leitud ka kummalist, Maale mitte omast sinakat ainet.

USA teadlase Ronald Rau sõnul näitas 1940. aastate lõpul tehtud mõõtmine, et tulnukate maandumispaigas oli radiatsiooni tase märgatavalt kõrgem.

Mantle`i sõnul asub Roswelli lähedal Nogal Canyonis veel üks paik, kus UFOd on maandunud.

«Minu ameeriklasest sõber Ed Gerham leidis selle paiga ning käis seda uurimas. Kuna see asub inimasustusest väga kaugel, siis ei teatud sellest kaua ega. Külastasin seda paika ja leidsin tõendusmaterjali Maa-väliste objektide kohta. Sealt saadud andmed võivad Maa-väliste objektide uurimisel olla revolutsiooniliseks ja edasiviivaks,» nentis UFO-uurija.

Mantle kavatseb oma uurimuse tulemused paljastada sellel kuul Suurbritannias Leedsis algaval rahvusvahelisel UFO-teemalisel konverentsil.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles