Carola Madis pidutseb koos Paris Hiltoniga

Anu Saagim
, peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Carola Madis Hollywoodis
Carola Madis Hollywoodis Foto: Erakogu
Meie superreporter Carola Madis pidutseb Hollywoodis koos Paris Hiltoniga.

Carola Madis, kes asus mõneks ajaks Ühendriikidesse elama, rääkis just Buduaarile oma imelistest seiklustest Ameerikas.

Noorukese reporteri sõnul on Ühendriigid koht, kus on palju arenemisruumi ja võimalik end täiustada. Peatselt püüab näitsik õppima asuda Santa Monica Kolledžisse.

«Pean sellega natuke ootama teatud põhjustel, kuna siis oleks mul võimalik õppemaks täpselt 10 korda väiksemaks saada. Tegelen praegu sellega, kuid nüüd üritan alles sisse elada ja siis hakkan siin tunde ja koolitusi läbima,» räägib Carola.

Carola kasutab vabal ajal ja sisseelamise perioodil võimalust oma väga heade tuttavatega erinevatel üritustel käia ja elu nautida.

«Tänu väga headele tutvustele on elu siin hästi põnev olnud ja iga päev mõni tore üritus või tegevus. Oma tutvuste kaudu olen ka uusi tuttavaid saanud,» tõdeb kaunitar.

Ühel ainult VIP-kutsetega üritusel põrkas Carola kokku Cindy Crawfordiga. Järgmine hetk külastati äsja avatud ööklubi «Apple», kus pidutseti koos Paris Hiltoni, Nicky Hiltoni, Benji Maddeni, Josh Hartnetti ja paljude tõsielusarjade kangelastega.

Carola sõnul on USAs veidike imelik see, et klubisse saab ainult tutvuste kaudu, muidu passid mitu tundi uksel ja ootad oma järge.

«Eelmine neljapäev käisime ühes eriti ägedas klubis nimega «Les Deux». Kohtasime seal Leonardo DiCapriot, kes oli oma seltskonnaga õhtut veetmas ja pidutsemas.»

Samuti on vaba aega võimalik sisustada mõnda etendust vaatama minnes või niisama ringi liikudes. «Üks päev juhtusime niimoodi Jay Leno show'd vaatama. Mul üks hea tuttav töötab seal ja saime backstage'is aega veeta.»

Küsimuse peale, kas staarid, kellega ta suhtleb, teavad, kust kohast Carola pärit on, siis öeldakse «sorry», aga ei tea.

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles