Anna-Maria Galojan veedab sünnipäeva Buckinghami palees

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anna-Maria Galojan - detsember 2010
Anna-Maria Galojan - detsember 2010 Foto: Olga Venediktova

Täna, 23. veebruaril tähistab oma sünnipäeva möödunud aastal maailma kaunimate poliitikute edetabelisse valitud Anna-Maria Galojan. Kaunitar tähistab seda prints Philipi isiklikul kutsel Londonis  Buckinghami palees.

«Veedan tõepoolest seekord oma sünnipäeva Buckinghami palees, prints Philipi isiklikul kutsel. Tegu pole siiski minule isiklikult korraldatud peoga. Samale päevale sattus lihtsalt pidulik vastuvõtt seoses UK poliitika ning  kultuuri arendamisega Inglismaa ja Eesti vahel ehk English Speaking Unioniga, mille eesotsas Philip on olnud juba 50 aastat,» selgitab Galojan.

«Enne pidulikku vastuvõttu Buckinghami palees suundume hilisele lõunale Punkrisse. See on tegelikult väga šikk Londoni restoran, mis ehitati ümber punkrist, kus end Teise maailmasõja ajal varjas Sir Winston Churchill.»

«Oma kõige lähedasematega tähistan aga sünnipäeva järgmisel päeval ehk siis homme, vabariigi aastapäeval. Saabun lennukiga otse Londonist ning suundun kallite inimestega oma lemmikkohvikusse Tallinna vanalinnas,» pajatab tänane sünnipäevalaps. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles