Heterosõbralik geibaar KAPP avab sel reedel uksed

Elu24.ee peotoimkond
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Uus heterosõbralik geibaar-klubi KAPP Tallinnas, endise sohvabaari Kaheksa ruumeis avaneb linnarahvale laupäeval, 5. märtsil.
Uus heterosõbralik geibaar-klubi KAPP Tallinnas, endise sohvabaari Kaheksa ruumeis avaneb linnarahvale laupäeval, 5. märtsil. Foto: HMSX

Uus, vabameelsetele inimestele mõeldud baar KAPP peab pidulikku avapidu sel reedel, 4. märtsil ning avab laiemale publikule uksed laupäeval, 5 märtsil, teatas BDG grupi juhatuse liige, uue baari üks omanikest Priit Rebane Eesti gei-bi-lesbi-kogukonna teabe- ja elustiilikeskusele Cafe HMSX. KAPP avaneb Tallinna vanalinnas aadressil Vana-Posti 8 - samas kohas, kus siiani tegutses teada-tuntud sohvabaar Lounge 8.

KAPP on loodud geidele ja nende sõpradele ning kõigile teistele toredatele inimestele, olenemata nende seksuaalsest orientatsioonist, räägis Peeter Rebane Cafe HMSXile. Tema sõnul on KAPP glamuurne ja stiilne lokaal ning söögikoht, kus nädalavahetuseti kestab pidu hommikutundideni.

 

«KAPP on ainuke omalaadne koht Eestis », kommenteeris Priit Rebane. «Peale Angeli sulgemist puudus seal käinud seltskonnal Tallinnas oma ajaveetmise- ja peokoht ning nii otsustasimegi teha midagi uut ja lahedat,» selgitas ta uue, heterosõbraliku geibaar loomise tagamaid.

«Oleme meelelahutuses olnud juba päris mitu aastat ning usun, et oskame luua tõeliselt erilise ja kosmopoliitse atmosfääri. Sellise, kus meie külalised tunnevad end turvaliselt, vabalt ja mõnusalt,» lisas Rebane.
 

Kapiuksed on avatud iga päev alates kella 17st, reede ja laupäeva õhtuti keerutab plaate DJ ja pidu kestab hommikuni.

KAPP on juba teine uus, geikogukonnale ja sõpradele suunatud baar-klubi Tallinnas. Eelmisel nädalal avas Pärnu mnt 19 uksed ka teine baar-klubi Cafe Homme.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles