Evelin Ilves tutvustas uisuplatsil Gruusia esileedi loodud kleiti

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Ivo Nikkolo kutsus eile moegurmaanid oma kevadsuvisele moe-show´le Harjumäe uisuväljal. Kohal oli ka presidendiproua Evelin Ilves, kes tutvustas Gruusia esileedi Nikkolole disainitud erkpunast kleiti.

«Gruusia presidendiproua Sandra Elisabeth Roelofs nimetab oma loodud kleidi «Happy dressiks»,» pajatas Evelin Ilves ning palus külalistel pöörata erilist tähelepanu kärtspunase kleidi nööpidele, mis kõik olid eri värvi.

Veel lisas Evelin, et just taolise lõikega kleidid on Gruusia presidendiproua suured lemmikud. Ülevalt meenutavad need lihtsat särki, kuid seelikuosa on elegantselt naiselik.

Proua Sandra Elisabeth Roelofsi kleiti esitles kergest pakasest hoolimata staažikas modell Cathy Korju.

Ivo Nikkolo kevadsuvist moodi näitasid Anna Levandi uisukooli graatsilised kaunitarid.

Kevadkollektsiooni raames esitletud Gruusia presidendiproua disainitud kleidist saadud heategevusliku tulu võttis sümboolselt vastu Eesti esileedi Evelin Ilves.


Peale moe-show´d kutsuti külalised Ivo Nikkolo esinduskauplusesse Suur-Karja tn 14, kus moegurmaanide seltskonda ootasid soojad joogid ja suupisted.

Vaata pildigaleriid!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles