Pühapäeval selguvad staarisaate stuudiovoorudesse pääsejad

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Superstaarisaate teatrivoor
Superstaarisaate teatrivoor Foto: TV3

Juba eeloleval pühapäeval selguvad need «Eesti otsib superstaari» osalejad, kellele naeratab õnn jätkata stuudiovoorudes.


Teatrivooru teisel päeval on võistlustules 30 noort lauljat. Kohtunikud Maarja-Liis Ilus, Mihkel Raud ja Rein Rannap valivad neist välja 20, kes pääsevad edasi stuudiovoorudesse, kus nende poolt hääletavad juba televaatajad.
 
Teatrivooru teisel päeval  ootab ees laulmine fonogrammi saatel. Aega harjutamiseks on vaid üks öö. Tüdrukud teevad oma valiku Janis Joplini poolt kuulsaks lauldud loo «Piece Of My Heart» või Katy Perry hiti «Firework» vahel. Poiste menüüsse kuuluvad Koit Toome «Mälestused», Robbie Williamsi «Let Me Entertain You» ja Kings Of Leoni «Use somebody» .
 
Superstaariks pürgiva 34-aastase Imre Saarna sõnul on oodata põnevat vooru, kuhu jagub nii pinget kui lõbu. «Kohtunike poolt on oodata karmimat suhtumist kui eelvoorudes, samas on seltskonna mõttes lahedam, sest rahvas hakkab omavahel tuttavaks saama,» rääkis Kohilast pärit mees.
 
Stuudiovoorudest saab osa juba alates 27.märtsist. 24.märtsil kell 20.30 jõuavad vaatajateni aga staarisarja neljapäevased erisaated, mille avaosad on pühendatud kolmele senisele superstaarile.
 
«Eesti otsib superstaari» teatrivoorud jätkuvad TV3 ekraanil pühapäeval kell 20.30.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles