Eesti parim peobänd annab Tallinn Music Weekil kaks kontserti

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti parim peobänd 2011, Nevesis
Eesti parim peobänd 2011, Nevesis Foto: Jägermeister Rock Liiga

Nädalavahetusel selgitati Rock Café laval välja Eesti parim peobänd ehk Jägermeister Rock Liiga 2011 võitja , mille pärast tulist ja ausat võistlust pani kinni ansambel Nevesis.

Muusikud astuvad uuesti üles juba sellel nädalala reedel Vin Krahlis Rabarocki kontsertprogrammi raames ja laupäeval näeb neid taas Rock Café laval rokkimas.

Lisaks Nevesisele leidsid äramärkimist ka ansamblid Dramamama ning Burn Still, kellele läks eriauhinnana võimalus esineda sel suvel Viljandis toimuval Rock Ramp festivalil. Burn Still võitis ka Rock Café poolt välja pandud eriauhinna, milleks on prii sissepääs kõikidele Rock Cafés toimuvatele üritustele 2011. aasta jooksul ning firma Digital Emotions poolt komplekti kvaliteetseid Tannoy stuudiomonitore kõige emotsionaalseima live eest.

Häid uudiseid muusikasõpradele on ka Rabarocki peakorraldajal Kristo Rajasaarel: «Kuna Jägermeister Rock Liiga finaalkontserti tase oli väga hea, võib öelda, et Rabarockil saab lisaks Nevesisele näha esinemas veel teisigi finaalis üles astunud artiste. Sellest täpsemalt aga tulevikus.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles