Keskerakonna Noortekogu: ETV2 raha õppelaenude hüvitamiseks

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Keskerakonna noortekogu lipp nende suvepäevadel..
Keskerakonna noortekogu lipp nende suvepäevadel.. Foto: Tairo Lutter / Virumaa Teataja

Keskerakonna Noortekogu on alustanud Facebookis Tallinna TV vastukampaaniaga, kus nad nõuavad, et ETV2-le eraldatud summad paigutatakse kõrgharidusse.

Keskerakonna Noortekogu loodab siiralt, et koalitsioonileppesse sisse kirjutatud tasuta kõrghariduse õppekohtade suurendamine 40 protsendi võrra ei jää pidama rahaliste vahendite puuduse taha.

 «On hea meel tõdeda, et kesknoored pole võitluses tasuta kõrghariduse nimel üksi, vaid on ka teisi, kel säärane mure,» selgitas Keskerakonna Noortekogu esimees Raivo Tammus, «nii on kesknoorte meelest äärmiselt perspektiivikas idee mõned päevad tagasi Facebooki suhtluskeskkonnas algatatud kampaania, milles nõutakse telekanalile ETV2 eraldatud summade ümberpaigutamist kõrgharidusse.»

 «Kõrgharidusse peab riik igal juhul senisest enam investeerima, sest vaatamata kõrgele tööpuudusele eksisteerib ka kvalifitseeritud tööjõu puudus. Miks mitte kaaluda raha leidmist meelelahutuslike eelarve ridade seast,» lisas Tammus.

Facebooki kampaaniaga on kolme päeva jooksul liitunud juba pool tuhat inimest.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles