Revolutsiooniline abiline naistele!

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tee oma elu kergemaks, hügieenilisemaks ning väheke šokiteraapiat kaaskodanikele ei ole ka kunagi liiast - kasuta P-mate`i
Tee oma elu kergemaks, hügieenilisemaks ning väheke šokiteraapiat kaaskodanikele ei ole ka kunagi liiast - kasuta P-mate`i Foto: team.rizalt.ee

Mehed ja naised - võrdsed või mitte? Nagu oleks, vähemalt sinnapoole me püüdleme, kuid on asju, mis on paratamatud ning mille vastu ei saa. Juttu tuleb kohast, kus ka kuningad jala käivad, ning sellest, kuivõrd erinevalt mehed ja naised seal hakkama peavad saama.

Idee ise sündis elust enesest, vahendab Femme.ee. Nimelt sai ühel päeval naisterahval nimega Moon Zijpi ülekohtust villand ja ta otsustas teha midagi revolutsioonilist.

Kindlasti oled seda tunnet tundnud Sinagi - näiteks, kui pärast pikas sabas seismist õnnestub vabaõhuüritusel lõpuks välikäimlasse sisse saada avastamaks, et see on äärest ääreni täis lastud...

Alternatiiv - põõsa alla minna - ei tundu ka kuigi ahvatlev, nii et ajad oma asjad kuidagi ära ning nead kadedusega mehi, kes saavad seda kõike teha püsti, ilma et peaks millegi ebahügieenilisega kokku puutuma.

Nii mõtles ka hollandlanna Moon Zijp, kuid erinevalt kõigist teistest naistest otsustas ta, et järgmist sellist olukorda enam ei tule. Ei, ta ei loobunud väliüritustest: ta hoopis leiutas midagi, mis võimaldab naistel püsti pissida!
 

Niisiis tutvustas ta leiutist, mis on oma olemuselt äärmiselt lihtne, kuid mille kasutusmugavus päästab igas olukorras.

P-mate on papist valmistatud aplikaator, mis aitab naistel seistes pissida.

Kui eelpool sai mainitud vabaõhuüritusi, siis tegelikult saab P-mate Sind aidata mujalgi: näiteks kohtab ebahügieenilisi tualette ka ööklubides.

Või kui oled parasjagu väljasõidul ega soovi lihtsalt tundmatusse nõgesepõõsasse maanduda või sääseparve saagiks langeda; oled reisinud eksootilisele maale, kus tualetid on ilma usteta ning järjekorras vaatavad Sulle otsa korraga nii mehed kui naised; oled paadisõidul, kus meestel käib enese kergendamine väga lihtsalt, kuid Sina ootad kannatamatult maabumist.

Selliseid olukorrakirjeldusi võib jätkata ja kui mõtlema hakata, siis pole neid sugugi vähe. Kindlasti on P-mate asendamatu ka lapseootel naistele, kes peavad igal kuul arstile viima uriiniproovi, mille võtmine muutub kõhu kasvades üha ebamugavamaks.

Kiirelt ja lihtsasti kokkuvolditav toode on oma olemuselt äärmiselt diskreetne, mahtudes kas või pükste tagataskusse. See on ühekordselt kasutatav ja seega igati hügieeniline. Vähemoluline pole ka fakt, et toode on valmistatud taaskasutatavatest materjalidest.
 

Kuidas P-mate’i kasutada? Aga palun, vaadake vidolõiku saatest, kus leiutaja isiklikult teeb demonstratsioonpissimise!

Rohkem informatsiooni toote ja selle kasutamise kohta leiad P-mate’i kodulehelt SIIT.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles