Roone Roost pani Savisaare põlema

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Roone Roost

Noorkirjanik Roone Roosti raamatus «mis sul Viga on.» leiab lisaks provokatiivsele ühiskonnakriitikale ka pildiseeria tuleriidal küpsevast staarlinnapeast.
 


Kirjaniku enda sõnul osutus illustratsioonidesse valitud just Savisaar, kuna ta ei ole enam ammu pelgalt poliitik, vaid sümbol, kes on sadadele tuhandetele inimestele üleoleva suhtumise, kolhooslikku linnajuhtimispoliitika, ajuvaba demagoogia ning populismi võrdkuju.

«Valik just Savisaar oma raamatusse illustreerida ei tulnud kergelt, kuid tema isikupärased näoilmed sobisid kõige paremini kokku elava tulega,» tõi Roone Roost välja täiendava selgitusena.

Võimalikest negatiivsetest tagajärgedest on autoril «täiesti savi, sest oma seisukohtade eest peab julgema seista»!

Lisaks teravale tekstile on «mis sul Viga on.» kaante vahel ka liikuv pilt, mida juturaamatus teadaolevalt Eestis varem tehtud ei ole.
 

Värskelt poodidesse jõudnud «mis sul Viga on.» on täiendatud trükk 2010. aastal ilmunud samanimelisest bestsellerist, mille tiraaž müüdi läbi esimeste kuudega.

Vaata pildigaleriid!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles