Selgeltnägija Viktoria võimed vedasid teda alt

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pendlimees Veeliks Jalakas
Pendlimees Veeliks Jalakas Foto: Kanal 2

Kanal 2 müstikasaate «Selgeltnägijate tuleproov» seekordses osas otsisid võistlejad Beatrice'i talismani ning pidid ära tundma Mait Metsamaa mõrvapaiga.

Esmalt ootas selgeltnägijaid ülesanne Beatrice'i korteris, kus nad pidid üles leidma naisele emotsionaalselt kalli talismani.

Esimesena astus võistlustulle pendlimees Veeliks, kes oli ülesande lahendamisele väga lähedal. Ta jõudis õigesse toanurka, kuid ei leidnud käeulatuses asuvat medaljoni.
Maila jäi paraku kindlaks üsna valele paigale.

Teuri algus polnud kuigi lootustandev, kuid lõpuks jõudis ka tema õigesse suunda. Nägemisulatuses talismani ta siiski ära ei tundnud.

Nastja leidis talismani sellest asjade džunglist kõigest kahe minutiga.

Geit isegi puudutas õiget eset, kuid ei tundud seda ära. Ta andis alla, sest asju oli seal korteris väga palju.

Viktoria tuuseldas toas metoodiliselt ringi, kuid talismani ei leidnud.

Esimese ülesande lahendas seega ainukesena ära Nastja.

Järgmiseks viidi sensitiivid kinnisilmi ärimees Mait Metsamaa mõrvapaigale ja nad pidid võimalikult täpselt kirjeldama seal toimunut. Nende jõupingutusi jälgisid omal ajal seda juhtumit uurinud Andres Anvelt ja mõrvatuga lähedalt seotud olnud Kadi Viljak.

Geit arvas, et seal on keegi maha lastud. Ta pakkus, et see juhtus umbes kümme aastat tagasi.

Teur pakkus, et mõrvati mingisugune mafiooso ning näitas peaaegu täpselt ära, kust tulistati.

Nastja nägi surma ja et see oli mõrv. Ta ütles, et tapetul oli palju vaenlasi. «Oli üks mees, kes vihkas teda ühe naise pärast,» arvas sensitiiv. Kadi kommenteeris, et üks nende ühine tuttav vihkas Metsamaad küll. Nastja ütles tapatöö põhjuseks raha ja võimu, mis oli täiesti õige.

Veeliks tunnetas, nagu oleks selles kohas üks mees surnud. Ta pakkus üheks konfliktiks armukadeduse ja teiseks raha, kuid rohkem pendel teda ei aidaud.

Maila andis nappe õigeid vastuseid, kuid üldselt läks see ülesanne tal aia taha.

Viktoria teiste võistlejate räägitule omalt poolt olulist infot lisada ei osanud.

Viimaks viidi võistlejad ekspert Mikk Saarega ühe ansambli prooviruumi, kus pidid leidma igale bändiliikmele õige pilli.

Viktoria pani õigele kohale vaid klahvpillimängija. Teur konsulteeris oma nuiaga, kuid see vedas teda alt ja ta arvas ära kuuest kaks. Veeliks ütles õigesti kitarristi ja klahvpillimängija.

Geidil läks ülesanne üsna hästi, ta leidis õige instrumendi kolmele muusikule.

Maila oli sõiduvees ning pani uskumatult kiiresti paika kõik kuus bändiiget. Paraku otsustas ta ühe ära vahetada ning kirja läks neli õiget kuuest. Ta seletas, et vaatas inimese otsa ja automaatselt pilli otsa ning tundiski kõik nii ära.

Nastja katsus nii inimest kui instrumenti ning arvas ära kõik muusikud.

Muusikud rääkisid, et Nastja jättis teistest sensitiividest erineva ja uskumatult võimsa mulje. Mikk Saar tunnistas, et Nastja võttis isegi tema kui uskmatu sõnatuks.

Selle saate nõrgimaks esinejaks oli Viktoria ja ta pidi lahkuma.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles