Siret Kotka soovib «Maha Tallinna TV» nimekirjade avalikustamist

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Siret Kotka
Siret Kotka Foto: Tairo Lutter / Virumaa Teataja

Tallinna abilinnapea Taavi Aasa keskerakondlasest nõunik Siret Kotka nimetab algatust «Maha Tallinna TV – raha lasteaedadele!» järjekordseks blufiks internetis.

«Praegu näeb see välja nagu mingi nali. Laste arvel ei tohi aga nalja teha. Sellele olen ma kategooriliselt vastu, » ütleb Siret Kotka Õhtulehele. Kotka sooviks nimekirjade avalikustamist.

«Göringi ja Goebbelsi nime ma seekord ei leidnud, aga panin tähele, et kampaaniaga liitunute hulgas on Meelis Muinasmaa, Vello Rus, Liina Pol jne, kelle olemasolu tundub kahtlane,» kirjutab Siret Kotka esmaspäevases ajalehes Pealinn.

Linna palgal olev huvijuht Vello Rus on vihane. «Isegi peeglisse jõudsin vaadata – ma olen tõesti olemas!» Kotka võinuks lahmimise asemel selles kas või guugeldades veenduda – juba tulemuste esilehelt leidnuks ta näiteks telefoninumbri.

 

«Tallinna linna elanikena pole me nõus, et kallutatud suunitlusega Tallinna Televisioonile on eraldatud Tallinna linna eelarvest 15 korda suurem rahasumma kui Tallinna linna lasteaedade avariiremondiks. Tallinna linnatelevisioonile on eelarves 1,9 miljonit eurot, samas lasteaedade avariiremondiks aga kõigest 127 800, rattateedeks 262 038 eurot ja nii edasi, » kirjutab Facebooki lehe «Maha Tallinna TV - raha lasteaedadele» looja.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles