Tallinnas avab uksed rokiklubi Tapper

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Uue rokiklubi seinu ja laetalasid väristab Poola death metal’i ansambel Vader.
Uue rokiklubi seinu ja laetalasid väristab Poola death metal’i ansambel Vader. Foto: Vader

Alates homsest on kõik raskemuusika sõbrad oodatud uude meelelahutusasutusse Tapper, kus kontserdiga annavad avalöögi Vader Poolast ja Grave Rootsist.


Tallinna kesklinna servas Tondil asuva klubi juhataja Ahto-Lembit Lehtmetsa sõnul oli just selline klubi Eestis puudu.


«See on iga päev lahti, siia mahub ligi 500 inimest, siin on hea tehnika, koguaeg avatud baar ja varsti hakkame toitu ka pakkuma,» loetles ta Tapperi häid omadusi ja lisas, et ka lahtioleku ajad sõltuvad klubikülastajatest.


«Argipäevadel avame kell 11 ja oleme lahti kella 2ni öösel, nädalavahetusel kella 6ni hommikul, või nii kaua, kuni inimesi on,» lubas ta.


Kui homme leiab klubis aset suur rokipidu, kus esimest korda Eestis esineb ansambel Grave ja veerandsajandat juubelisünnipäeva tähistav ekstreem-metal’i bänd Vader, siis päevasel ajal saab Tapperis näiteks piljardit mängida. Samuti on klubis kontserdisaal ja DJ-nurk.


Lehtmetsa sõnul ei ole uude klubisse esinema pääseda sugugi lihtne. «Meil on juba praegu esinemisgraafik kuni kevadeni täis,» tunnistas ta. «Need on nädalavahetused, aga nädala sees saab veel kontserdiaegu broneerida.»


Ent Tapper ei ole vaid rajuroki fännidele. 7. novembril leiab aset üritus Electric Storm, mille peaesineja on Ameerika Ühendriikide alternatiivse hiphopi punt Dälek ning Eesti mürabänd Öäk.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles