Kotka: kampaaniaga on ühinenud mittetallinlasi ja alaealisi

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Siret Kotka.
Siret Kotka. Foto: Arvet Mägi/Virumaa Teataja

Tallinna abilinnapea Taavi Aasa keskerakondlasest nõunik Siret Kotka kahtleb endiselt, et kampaaniaga «Maha Tallinna TV – raha lasteaedadele!» on liitunud inimesed, keda tegelikult olemas ei ole.

Siret Kotka kaldub arvama, et kampaaniaga on ühinenud mittetallinlasi, alaealisi ja ka rida Facebooki varikontosid, mille taga võib olla üks ja sama inimene kirjutab Õhtuleht.

Paljud Tallinna TV vastase petitsiooniga liitunud või Facebooki lehel «Maha Tallinna TV – raha lasteaedadele!» toetust avaldanud inimesed kirjutasid Siret Kotkale töömailile, et on tõesti olemas.

Raadio- ja teletoimetaja Meelis Kompus vahendab lasteaedade toetuslehel Kotka vastust. «Tänan, et Te kirjutasite oma olemasolust. Kahjuks ei muuda see asja, sest enamus Facebooki nimekirjast on ikka anonüümne ja sellega liitujate olemasolu kontrollida ei ole võimalik,» kostis Kotka.

Siret Kotka leiab, et nimekiri peab täiesti avalik olema.

Tallinna abilinnapea Taavi Aasa keskerakondlasest nõunik Siret Kotka nimetab algatust «Maha Tallinna TV – raha lasteaedadele!» järjekordseks blufiks internetis.«Göringi ja Goebbelsi nime ma seekord ei leidnud, aga panin tähele, et kampaaniaga liitunute hulgas on Meelis Muinasmaa, Vello Rus, Liina Pol jne, kelle olemasolu tundub kahtlane,» kirjutab Siret Kotka ajalehes Pealinn mõni nädal tagasi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles