Tapperis esineb laupäeval dark electro lipulaev VNV Nation

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Laupäeval esineb Tallinnas Tapperis VNV Nation.
Laupäeval esineb Tallinnas Tapperis VNV Nation. Foto: Flaier

Tallinnas klubis Tapper esineb sel laupäeval, 16. aprillil maailma dark electro/synthpop’i tippu kuuluv VNV Nation.

Bändi soojendavad kodumaine stiiliassortii Forgotten Sunrise ning Läti sündipopi orkester STandART.

VNV Nation, mille moodustavad Ronan Harris ja Mark Jackson, on vaieldamatult artist, kes on seisnud mõõnadeta kogu oma eksistentsi vältel uhkelt stiilikaaslaste Covenanti, And One’i ja Apoptygma Berzerki kõrval.

VNV Nation on pooleldi Iiri ja pooleldi Inglismaa juurtega bänd, kes baseerub viimastel aastatel Saksamaal. Duo fännid võivad kindlad olla, et nende iga järgneva plaadi ootus saab alati kuhjaga tasutud – VNV’l on alati midagi öelda.

Ronani muusikalist talenti on kindlasti koolitanud ka tema isa, kes kinkis eeskujulikul kombel talle alates seitsmendast eluaastast igaks sünnipäevaks Kraftwerki albumi.

VNV Nationi isikupärasemaid jooni on oskus kokku segada toimiv mikstuur synthpop'ist, industrial'ist, pop-muusikast, indie-lembelisest rockist ja sümfoonilisest muusikast. Kui lisada veel suurepärane vokaal, sõnumiga lüürika ning teatav annus inteligentset trance’i, on hea muusikamaitsega kuulaja hing hetkega müüdud. Pole ime, et just VNV järgi hakati taolist muusikat kutsuma futurepop'iks.

Bändile nime andnud moto «Victory Not Vengeance» tähendab, et inimene peaks püüdlema saavutuste poole, mitte seisma paigal kibedas kahetsuses.

Fänni sooduspiletid hinnaga 17 EUR kauplustes Hilpharakas (Tallinnas Rataskaevu tn. 12 ja Tartus Kaubahalli I korrusel). Piletid hinnaga 22 EUR kõigis Piletilevi punktides ja Statoili jaamades Eestis, Soomes, Lätis ja Leedus. Netipileti soovijatel kirjutada oma soovist e-maili aadressile: info@beatsfromthevault.com

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles