Koit Toome ja Kaia Triisa on koos?

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Koit Toome
Koit Toome Foto: Teet Malsroos / SL Õhtuleht

Kinnitamata andmetel on Koit Toome flirt  oma «Tantsud tähtedega» partneri Kerttu Tänavaga vaid hästi organiseeritud suitsukate laulja ja Eesti ühe ihaldatuima poissmehe tegelikule kooselule meikar Kaia Triisaga.

Toome ja Triisa pidavat tundmatuks jääda soovinud allika andmetel elama koos Kadriorus Tina tänaval ühes soklikorrusel asuvas ruumikas ning hästi sisustatud korteris, kirjutab Just!

Allika andmetel on paar koos olnud ainult paar kuud.

Toome ja Triisa suhtest sahistati juba selle aasta augustis, kui noored jäid fotograafi objektiivi ette Mikk Saare plaadi esitlusel.

Kaia Triisa on seni oma suhet Koit Toomega eitanud. Triisa läks suvel avalikult lahku oma senisest kallimast Kristjan Kasearust. Paari suhtele tõmbas nende endi väitel vee peale pidev avalikkuse orbiidis olemine ja teineteisele pühendumise aja nappus.

Enne Kristjan Kasearu elas Kaia Triisa koos Club Hollywoodi turundusjuhi Tanel Tatteriga, kellega oldi vahelduva eduga koos kolm aastat.

Koit Toome naissuhted on aga viimasel ajal olnud avalikkuse jaoks veelgi hoomamatud.

Aasta alguses lubas Toome proovida kooselu marketingispetsialisti Katre Uusmaaga, vaid napilt pool aastat hiljem hakati rääkima suhte purunemisest.

Lauljat nähti sel suvel liikumas ka ekspruudi Teesi Durdina seltsis.

Samas kirjutati juba enne «Tantsud tähtedega» avapauku Kerttu Tänavast ja Koit Toomest kui uuest potentsiaalsest paarist, kes võib korrata mulluse tantsusaate järel kooselu alustanud Gerli Padari ja Martin Parmase fenomeni.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles