Eksperdi kiirhinnang tantsusaate staaridele

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Andrus Värnik ja Kaisa Oja «Tantsud tähtedega» 2.saates
Andrus Värnik ja Kaisa Oja «Tantsud tähtedega» 2.saates Foto: Artur Sadovski
Tantsuklubi STEP (www.tantsukool.ee) juht Peeter Masing hindab pühapäeval tantsinud tähti.

«Kommenteerida proffide tantsuoskust pole mõtet. Toodud subjektiive hinnang on eeskätt tähtede tantsu ja etendust hõlmav,» sõnab Masing enne tantsuarvustusega alustamist.


Värnik-Oja

«Andruse ürgmehelikult positiivne olemus on mängima pandud. Aastatega tekkivat ja üleöö mittesaavutatavat tantsutehnikat pole püütud liialt tähtsustada. Kaunis Kaisa on daamidele kohases särtsakuses, kasutades kenasti Andruse plahvatuslikku liikumist tugevatel jalgadel. Tasuks uurida polka ja quickstepi erinevust.»

Hartelius-Tennokese

«Imidzi osa on tänases tantsus väga tähtis, mis on ka ilmselt televaatajate soosingu aluseks ehk sellele peaks ka edaspidi oma etenduse rajama. Liikumiste algatamises tuleks meespoolele anda rohkem aega. Seekord küll reageeris pigem Dag Kristiina väljakutsetele, kui vastupidi.»

Vain-Kosmina

«Peebu pikad jalad kui trump, millele vastu ei saa, on hästi ära kasutatud. Ka musikaalsuse osas on näha tugevust. Veidi keerulisevõitu sammud on maandatud rahulike, suurte liikumiste-asenditega.»

Karismaa-Ratas

«Kuigi on näha, et Katrinile sobib Ladina-Ameerika stiil, tuleb siiski tunnistada, et selle omandamine on töömahukam kui suurepärane kaasaliuglemine tugeva standardipartneriga. Kui Veiko riskiks rohkem paigal püsida, pääseks ehk Katrini ladina-olemus paremini teadvusesse ja sealt nähtavale.»


Ojuland-Makarov

«Tõsiselt üllatav teostus. Kristiina ülaselja ja kaela nõtkus on trump, mida konkurendid kahe kuuga ei saavuta. Jõukohane tööülesanne andis võimaluse aegajalt ka publikule särada. Võibolla võiks ka publikule tutvustada neid reegleid, millest tihti räägitakse. Ja huvitav oleks teada, kas need on mõeldud kohtunike töö kujundamiseks või tantsuetenduse raamideks. Või hoopiski publikule, et teada saada, milline on julgem hunt.»

Beatrice-Korotin

«Kuigi nad hääletati välja, tuleb tunnistada, et Beatrice jalad olid nüüd, nädal pärast esimest esinemist saanud puusadest vabamaks. Oli asendeid, kus ta tõeliselt hea välja nägi. Tundub, et Eduardi ja Beatrice võistlus Olga ja Peebu vastu oleks olnud ebavõrdne. Beatrice ja Eduardi meelekindlus teeb neile au.»

Parmas-Värk

«Tegemist on musikaalsete inimestega. Ilusad. Kiired. Tundus nagu liiga kindlapeale minek. Ajame seljad sirgu ja teeme ära. Quickstep teles võiks olla pisut kelmikam. Luisa võiks rohkem riskida.»


Toome-Tänav

«Juba mainitud küsimus, et kes keda õpetab, on jõud, mis selle paari teist moodi elama paneb. Võibolla tõesti ongi muusikul tantsijale midagi öelda...Tundub, et kui see supp õigetel hetkedel maitsestatakse, võib kahe kuu pärast maiuspala olla. Tõsi, raudvara – keha, peab ilu nimel valmis olema kannatusteks ja loobumisteks.»

 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles