Evelin Ilves: parem on suurtest poodidest toidu ostmisest loobuda

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Evelin Ilves, Kalev Chocolate Factory tegevdirektor Kaido Kaare ja tootearenduse spetsialist Evelin Heiberg.
Evelin Ilves, Kalev Chocolate Factory tegevdirektor Kaido Kaare ja tootearenduse spetsialist Evelin Heiberg. Foto: Toomas Tuul

Presidendi abikaasa Evelin Ilves hoiatab Facebooki lehel, et suhkru liigtarvitamine hävitab meie tervist ja soovitab toitu osta turgudelt.

Evelin Ilves kirjutab oma Facebooki lehel: «Et liigne suhkru tarvitamine kehakaalule mõjub, me usume. Et ta aga otseselt haigusi põhjustab, on raske aktsepteerida - mitte ainult Eestis, vaid igal pool mujal samuti. Ent ometi saavad teadlased päev-päevalt enam teada, mida tööstuslik toit ja selle «maitsvaks» muutmise meetodid meie tervisega tegelikult teevad. Hävitavad...»

Evelin Ilves viitab oma Facebooki kirjas The New York Timesi artiklile.

Esileedi lisab hiljem, et suhkur on enamikus valmis-ja kiirtoitudes, olgu nad siis magusad või soolased. «Sellest hoidumiseks on parem suurtest poodidest toidu ostmisest loobuda. Õnneks tekib turge üha juurde ja nad muutuvad aina paremaks!»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles