Ines loobus purjus DJ tõttu kontserdist

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ehkki Club Tallinn reklaamis Inest oma ametliku avapeo peaesinejana, jäi kontsert ära. Inesele oli vastuvõetamatu see, et ööklubis rahvast tantsitanud napsine Erki Ohmann nimetas lauljatari staaritsejaks, kes klubilava ära põlgas, kuigi teadis kontserdi h
Ehkki Club Tallinn reklaamis Inest oma ametliku avapeo peaesinejana, jäi kontsert ära. Inesele oli vastuvõetamatu see, et ööklubis rahvast tantsitanud napsine Erki Ohmann nimetas lauljatari staaritsejaks, kes klubilava ära põlgas, kuigi teadis kontserdi h Foto: Erakogu

Tartus taasavatud klubi Tallinn oli tuhandele peokülalisele lubanud Inese kontserti, kuid publik jäi sellest ilma. Artist lahkus, kui kuulis, kuidas DJ Erki Ohmann teda rahva ees mõnitas. DJ tõrjub süüdistusi.

Sel laupäeval avas Tartus uksed ööklubi Tallinn, mis kuulub nüüd uuele omanikule, kinnisvarafirmale Fausto. Ehkki peokutsel lubati publikule nii ansambel Laine kui ka lauljatar Inese kontserti, sai avaõhtule saabunud rahvas jalga keerutada üksnes esimese artisti laulude saatel.

Inese sõnul venis nende väljakuulutatud esinemisaeg, kuna klubi uus valgustehnika ütles üles ja lava oli kottpime. «Tahtsime anda publikule hea kontserdi, aga kui valgustust ei ole, siis võib ju samahästi ka plaadi peale panna,» rääkis Ines. Nii jäi laulja ootama, et valguspark ära parandataks.

«Tund aega hiljem palus mu tour-manager DJ-l Erki Ohmannil publikule selgitada, millest selline viivitus.» Suur oli Inese ja tema meeskonna hämmeldus, kui Ohmann teatas publikule, et Inese-suguse kaliibriga staaril ei kõlba nähtavasti Tallinna klubi lavale tulla.

DJ eitab solvangut

«Meil olid suud lahti – kust küll selline rünnak! Inimene, kes peaks olema meie poolel ja teab, millest selline viivitus, otsustab meid solvama hakata,» on Ines tänini nördinud. Pärast sellist alandust pakkis lauljatari meeskond pillid kokku ning lahkus klubist. «Otsustasime, et meile aitab! Tõenäoliselt oleks valgustus veerand tunniga taastatud, kuid DJ sõnavõtt otsustas peo saatuse meist sõltumatult,» lisas Ines, kes pole oma karjääri jooksul seni ühtegi kontserti ära jätnud.

Uuno raadios töötav Ohmann möönis, et oli tol õhtul vägijooki pruukinud, kuid ei nõustu väitega, et ütles midagi solvavat. «Ütlesin jah, et Inesele ei kõlba nähtavasti esineda, aga see märkus oli irooniline. Esinemine jäi ära ikkagi sellepärast, et Inesele ei meeldinud lavavalgus,» selgitas Ohmann. Mehe sõnul pillas ta väljendi siis, kui Inese meeskond oli lavalt pillid juba kokku korjanud ning lahkumas.

Ines on Tartus oodatud

«Ma ei kahetse, et seda ütlesin. Põhjus ei olnud ju minus ega selles, et olin natuke alkoholi võtnud. Mina tegin oma töö ära ja seda kella kolmveerand neljani!» Ohmann meenutas ka, et Lainele ei valmistanud valgus mingisugust probleemi. «Kui nemad said hakkama, oleks ka Ines võinud ära esineda. Heliga oli ju kõik korras.»

Üks Laine juhtfiguure Merle Lilje tunnistas siiski, et ka neid häiris puudulik valgus. Kuid esineda otsustasid nad sellest hoolimata. «Muidugi tahtnuks, et publik näeks meie uhkeid kostüüme, aga meie sellistest asjadest end häirida ei lase – rahvas ju ootas meid,» lausus Lilje, kes poleks näinud probleemi selleski, kui DJ nende aadressil mõne krõbeda sõna lendu lasknuks.

Üks klubi omanikke Kenneth Karpov lubas, et valguspargi hädadest ja näotust vahejuhtumist hoolimata ootab klubi lauljatari Tartusse tagasi. Ka kinnitas mees, et artist oma esinemistasust ilma ei jää.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles