Tara Reid: ma pole loll, nagu Hilton ja Lohan

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tara Reid
Tara Reid Foto: Reuters / Scanpix

Näitlejatar Tara Reid ei satu kunagi ametivõimudega pahuksisse, sest ta ei ole enda sõnul rumal, nagu pidutsemisjanulised seltskonnadaamid Lindsay Lohan ja Paris Hilton.

31-aastane filmistaar tunnistab, et ta on endisest lõbujanulisest tüdrukust ümber kasvanud ning ei ole enam valmis oma karjääriga riskima, kinnitades, et peab tööd sotsiaalsest elust tähtsamaks, vahendab Femalefirst.

«Ma arvan, et põhjus, miks mina sellistesse jamadesse ei sattunud, nagu Paris või Lindsay, on selles, et ma ei ole loll, ning ma ei tee paljusid neist asjadest, mida need tüdrukud teevad ja mind ümbritsevad alati mu head sõbrad,» ütles Reid.

«Nad peavad oma käitumist korrigeerima ja tegema paremaid investeeringuid. Ja nad peaksid ümbritsema end paremate inimestega, kes ei lase neil probleemidesse sattuda. Minu kohta ei saa te kunagi lehest lugeda, et ma läksin välja pidutsema, kui oleksin pidanud tööd tegema. Ja te ei kuule ka sellest, et ma läksin purjuspäi võtteplatsile või puudusin üldse – mitte kunagi!»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles