Pidu: «Kepp ja küla» Tartu moodi

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
"Kepp ja küla" klubis Hollywood 05.09.08
"Kepp ja küla" klubis Hollywood 05.09.08 Foto: Club Hollywood
Tallinnas ülimenukaks kujunenud üritustesarja LA VIDA LOCA perfomance «Kepp ja küla» kolib 24. oktoobril Tartusse Club Tallinnasse.
«Kuna eelmisel korral osutus pidu Club Hollywoodis ülimenukaks, siis viime «Kepi ja küla» ka Tartusse. Seekordsel üritusel vastandame New York´i Tartuga - viime ülikoolilinna suurlinna ilu ja valu, glamuuri ja klantsi,» pajatab ürituse korraldaja Emerson.
«Andsime aega atra seada, nüüd rakendame hobused ja künname täiega,» lisab korraldaja.
«Seksi ja linna» Tartu versioonis hakkavad panema alati stiilne ja särav Karolin Kuusik, väsimatu peohing Liilit Kirss, salapärane staarmeikar Kaia Triisa ja lummavalt ilus eks-Nexuse Helen Randmäe.
Külarahvast ergutavad ja kõneainet pakuvad poodiumitel kepsutavad go-go tantsijad, eesotsas Eesti ilusaima mehe Risto Kasega (Manhunt 2007 võitja).
Hagu panevad alla DJ Uibusaar, DJ Lennart Beat ja tagant torgib DJ Emerson.

Veidi kaarte avades on tegemist üritusega, kus laval toimub ööklubi külastajate silme ees ja Hr. Suure taktikepi all osavuse, jõu ja isikupärasuse nimel võistlemine.

«Ürituse nimest lähtudes paneme Maarjamaa kaunitarid võistlema igapäevastes majapidamistöödes nagu kartuli koorimine, pesu pesemine, joova mehega vaidlemine jne,» valgustab peokorraldaja.

Üllatada suudab peolisi ka baari joogivalik – Cosmopolitani eesti versiooniks on kesvamärjuke, mis on segu A Le Coqist ja metsmaasika liköörist.

«Lisaks sellele toome Tartu publikuni ka kosmopoliitsema muusikavaliku, mida sealne külarahvas harva kuuleb,» lubab Emerson.

Avatakse ka Tallinn - TALLINN - Tallinn ehk «Kepp ja küla» ekspressliin!

Peo korraldajad kogu keerulise logistika ära teinud ja muretsenud ka selle eest, et pealinna peoloomad saaksid samuti nautida seekord Tartus toimuvat LA VIDA LOCA üritust.
«Kepi ja küla» ekspressliin Tallinn - TALLINN - Tallinn sõidutab sind koos parimate pidutsejate- ja selle peo supernaistega mugavalt ja turvaliselt peaopaika ning tagasi koju.

24. oktoobril kell 19.00 asutakse teele Tallinna kesklinnast (Mere pst.) suunaga Tartu poole, kaaslasteks kohaliku «Seksi ja linna» kangelannad ja pealinna peolised ning muusika, mis aina kogub tuure.

Tartus ootab peoloomi Club Tallinna VIP lounge koos tervitusjookidega ja pidu võib alata!

Tagasi Tallinna alustatakse sõitu kell 4.30 varahommikul ning bussis peetakse maha ka kindlasti unustamatu afterparty.

Mis selline luksus maksab?

Pileti sellele meeleolukale tripile saad 300.- eest. Reageeri kiiresti (kuni 23. oktoobrini), sest kohtade arv bussis on piiratud!
Täpsem info ja pileti broneerimine lavida.loca@mail.ee

Ürituse videoklippi kiika siit.


Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles