Spears: aluspüksteta käimine oli nali

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Britney Spears
Britney Spears Foto: AP / Scanpix

Lauljanna Britney Spears avaldas, et poppstaaride seas mõneti populaarne olnud aluspüksteta käimine oli alguses nali, kuid nüüd on see talle täitsa meeldima hakanud.

Fotograafid on Britney genitaalid mitmel korral piltidele saanud, kui naine on autosse või sellest välja astunud, kirjutas WENN. Britney väitel soovib ta sellega vaid inimesi itsitama panna,.

Britney sõber Tuesday Knight, kes tegeleb juveelide disainimisega, on väidetavalt mitmel korral nõudnud, et lauljanna end kinni kataks.

«See aluspükste värk on naeruväärne ja ma olen seda talle öelnud,» sõnas ta. «Keegi ei võta teda tõsiselt, kui ta niimoodi teeb.»

Niinimetatud naljaga alustasid Paris Hilton, Lindsay Lohan ja Britney, kuid esimesed kaks on tänaseks sellele lõpu teinud.

«Britney ei peaks seda tegema ja ta teab, et see on rumal,» nentis Knight. «Tema sõnul ei meeldi talle lihtsalt aluspesu kanda.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles