Esmakordselt on Õllesummeril erootilise programmiga Playboy Lounge

Elu24.ee peotoimkond
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Playgirl Dea Suminaga peomelus
Playgirl Dea Suminaga peomelus Foto: facebook/läbupildid

Täna kinnitas Õllesummer oma programmi ning avalikustas kodulehel. Pealava ja Estrella lava kõrval on muuhulgas oma tuntud headuses esindatud Jacob`s Creek jazzi- ja veiniaed, Elmari lava ning JägerClub.

Esmakordselt on erootilise programmiga lauluväljaku siseruumides Playboy Lounge.


Jacob`s Creek jazzi- ja veiniaias saab ka sel aastal näha mitmeid tribuutkontserte tuntud maailmanimede muusikale. Erilises võtmes kontsertidega astuvad üles Gerli Padar, Tanja Mihhailova, Simone Moreno Brasiiliast jpt. Lisaks astuvad souli- ja jazzimeelse muusikaga üles huvitavad eriprojektid.

Eesti muusikale pühendatud Elmari laval saab näha parimaid rahvuskeelseid artiste ning tagasi on ka eelmise aasta populaarne projekt „Laulame koos Reet Linnaga“. Uuendusena loeb sel aastal Erkki Kõlu iga päev parimaid palu oma anektootide varasalvest.

 

Playboy Lounge pakub vürtsikat silmailu oma erootiliste erishowdega nii nais- kui meessoost vaatajatele.

Õllesummeri kohapealse ööklubina toimib laulukaare esimesel korrusel asuv JägerClub, kus muusikamaitset juhivad tuntud Eesti DJ-d.

Lisaks muusika- ja silmailu programmile on kinnitamisel massiivne festivali atraktsioonide park. Lisaks saavad kümned tuhanded külastajad ennast turgutada eri köökidega rahvusrestoranides ja söögikohtades ning juua erinevaid õllesorte- ja karastusjooke kümnetes üle terve festivali ala paigutatud baarides- ja joogikohtades.
 

Tutvu kogu programmiga www.ollesummer.ee

6.-9. juulini Tallinna Lauluväljakul toimuva Eesti suurima festivali peaesinejaks on meloodilise roki superstaar The Cranberries ja maailma tunnustatuim Queeni tribuutbänd Killer Queen.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles