Arnold Schwarzeneggeri sohipoeg on nagu isa suust kukkunud

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Arnold Schwarzeneggeri sohilapseks nimetatud poiss on oma isaga äravahetamiseni sarnane
Arnold Schwarzeneggeri sohilapseks nimetatud poiss on oma isaga äravahetamiseni sarnane Foto: arskaboykuvat.fi

Arnold Schwarzeneggeri sohilapseks nimetatud poiss on oma isaga äravahetamiseni sarnane.

Poisi emaks on 50-aastase Mildred Patricia Baenaga, kes oli Schwarzeneggeri perekonna villas 20 aastat majapidajanna, edastab cnn.com.

Baena oli enne skandaali puhkemist riputanud internetti foto, millel ta on koos oma pojaga. Nüüd seda fotot vaadanud ajakirjanike kinnitusel meenutavad poisi näojooned Schwarzeneggeri omi.

Schwarzeneggeri sõnul sai ta teada, et see laps on tema poeg, alles pärast ta sündi. Arnie seaduslik abikaasa Maria oli muuseas Baenaga täpselt samal ajal rase. Laste sündimise vahe on vaid kolm nädalat!

Majapidajannale maksti nädalas palka 1200 dollarit. Ta ei elanud Shwarzeneggeri ja ta abikaasa Maria Shriveri Los Angelese eeslinnas Brentwoodis asuvas villas, vaid oma korteris.

Baena pani oma ameti maha selle aasta jaanuaris pärast seda, kui Schwarzeneggeri teine ametiaeg California kubernerina otsa lõppes.

Mai alguses paljastas Schwarzenegger oma naisele Maria Shriverile, et Baena lapse isa on tema. Shriver kolis pere villast välja ning paar teatas oma lahkuminekust 9. mail.



 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles