Galerii: Triumphi pesushow klubis BonBon

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Reedel, 20.mail toimus TRIUMPHi pesushow Stylechannelil klubis BonBon.

Zenja Fokini lavastatud ja stiliseeritud Triumphi  pesu- ja rannariiete moeshowd kandis nime DEPRESSIIVSED KODUPERENAISED ning nii mõnigi klubikülastaja võis ehmatada, kui show esimeses osas kõndisid laval modellid, kellel lokirullid peas. 50ndate koduperenaine on TAGASI!

 

Nimelt on pesubrändil Triumph valminud täiuslikult vormiv pesu Shape Sensation!

Naiselikult kurvika figuuri ihalejatel on põhjust rõõmustamiseks: algaval hooajal tutvustab Triumph esmakordselt oma uue Shape Sensation kollektsiooni raames kolme innovaatilist ja suurepärastelt figuuri vormivate omadustega pesusarja.

Tegemist on täiesti uudse kontseptsiooniga pesutööstuses, mis pälvis tähelepanu juba möödunud sügisel. Mitte kunagi varem ei ole vormiv pesu näinud välja sedavõrd seksikas ja stiilne!

 

Lace Sensation, Retro Sensation ja Smooth Sensation – see on glamuur, kaunis välimus ja suurepärane istuvus ühes komplektis! See võimaldab sul särada, samal ajal vormides sinu figuuri täiuseni.

Shape Sensation kollektsiooni kuuluva pesu abil saavutad nii jalustrabava dekoltee, peene piha, lameda kõhu, siledad reied kui ka pringid tuharad.

Esmakordselt saad kanda pesu, mis laseb sul särada sinu loomulikus ilus, vormides samas figuuri ja rõhutades kauneid, naiselikke kumerusi. Pesu, mis võimaldab sul tunda ennast seksikana ning mida on mugav kanda.

 

Show teine osa oli pühendatud saabuva suvehooaja lemmikrannariiete tutvustamisele, mida ilmestas eriline lavadekoor – palmid,  rannatoolid, ventilaato, surfar…

 

Musitseerisid : tšellist Joosep Kõrvits koos Johannes Ahuniga

Meigid tegi Maybelline New York

Soengud valmistas Duglas&Bauman salong

DJ oli Kert Klaus

Ürituse korraldas Stiilikanal

Kiika pildigaleriid!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles