Selgeltnägijad olid liimist lahti

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Selgeltnägija Teur
Selgeltnägija Teur Foto: Kanal 2

Seekordses Kanal 2 müstikasaates «Selgeltnägijate tuleproov» pandi võistlejad silmitisi ülesannetega, mis osutusid neile ootamatult keerulisteks.

Loto

Esimeseks ülesandeks oli lotonumbrite ennustamine.

Nastjal oli tõsine eetiline tõrge selle ülesande lahendamisel, kuid saatejuht veenis teda jätkama. 48 numbri seest valis Eesti Loto masin välja kuus ning esialgu pidid võistlejad ennustama, millised masin alguses valib ning pärast pidid tunnetama, millised numbrid tegelikkuses välja tulid.

Veeliks pakkus nii tuleviku kui mineviku numbritest õigesti ühe, kuid Teuril ei läinud ühtegi täppi.

Nastja rõhutas, et tuleviku ennustamisega peab olema äärmiselt ettevaatlik. Tuleviku numbritest ei öelnud ta ühtegi õigesti, kuid tagantjärele arvas ära kolm.

Maila arvas nii tulevikust kui minevikust õigesti kaks numbrit. Ta märkis, et enda kasuks ei tohi ennustada, muidu pead selle eest kallilt maksma.

Kirst

Järgnes eksperiment, milles võistlejad pidid üles leidma Männiku karjääri elusalt maetud inimese.

Veeliks läks esimese hooga üsna õiges suunas, kuid pöördus siis täiesti vastassuunda. Ta pidas õigeks kohta, mis oli tegelikust paarikümne meetri kaugusel. Ta otsis uue koha, mis oli samuti vale. Veeliks selgitas, et tunnetas päris mitme surnu energiat, mis segasid elava inimese energiat.

Maila võttis täiesti vale suuna ning osutas valele kohale. Ta sai teise võimaluse veel, kui ei leidnud ka siis kirstuga maetud inimest.

Teuri esimene katse ebaõnnestus, kuid siis võttis ta kiiresti õige suuna. Ta astus matmiskoha peale ning pakkus seda, mis oligi õige.

Nastja läks kõigepealt täiesti vales suunas, ta kõndis läbi peaaegu terve alla ning jõudis peaaegu õigesse kohta. «Ta ei karda, talle meeldib see eksperiment,» põhjendas Nastja, miks talle see ülesanne raske oli. Nastja pakutud koht oli õigest matmispaigast mõne meetri kaugusel.

Hääl

Kolmandas ülesandes pidid selgeltnägijad vaid hääle järgi tuvastama, millisele inimesele see kuulub.

Veeliks pakkus 56-aastast ja positiivse energiaga härrat. Tegemist oli 38-aastase Andres Liivakuga, kes on romantiliste Ladina-Ameerika seriaalide dubleerija.

Teur arvas, et tegemist on 50. aastates mehega, kellel on seljas pintsak. See oli vale. Kui kolm meest tema ette toodi, arvas ta hääle omaniku ära. Teur tunnistas, et tunneb üht katsealust ning ei saanud ülesannet jätkata.

Nastja oli segaduses ja hääle omaniku kohta ei osanud midagi öelda. Talle tekitab pingeid, et inimesed ootavad talt imet ja ta pole niisuguse tähelepanuga harjunud.

Maila kirjeldas Liivakut üsna täpselt, ta pakkus, et mehe vanuseks on 30-40 aasta vahel, tal on tumedad juuksed ning jalas teksad.

Sõdur

Viimases ülesandes rivistati üles kuus sõdurit, kelles üks oli teeninud Iraagis. Selgeltnägijad pidid ta kümne minutiga ära tundma. Õige sõduri tundsid ära Nastja ja Veeliks.

Seekord esines kõige nõrgemini Maila ja ta pidi saatest lahkuma.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles