Rase Halle Berry sõitis paparatsode tõttu vastu seina

Teelemari Loonet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Halle Berry
Halle Berry Foto: Reuters / Scanpix

Kõmupiltnikud põhjustasid rasedale näitlejannale Halle Berryle autoõnnetuse, sundides naist Hollywoodis teelt välja sõitma.

Näitlejanna sõnul sai temast paparatsode sihtmärk pärast seda, kui ta avalikult teatas, et ootab oma esimest last, kirjutab FemaleFirst.

Fotograafide armee astus aga üle piiri, põhjustades kaks päeva pärast raseduse teatavakstegemist näitlejannale autoõnnetuse.

«Sattusin autoõnnetusse, kuna paparatsod jälitasid mind,» meenutab Berry.

Naine oli maruvihane, kui kõmupiltnikud pärast õnnetust tema auto äravedamist pildistasid ja hiljem õnnetuse kohta valetasid, et ajalehed pildid trükki paneksid.

«Nad ütlesid, et Halle Berry auto viidi ära valesti parkimise tõttu. Ei! See oli õnnetuses sodiks sõidetud, sest paparatsod jälitasid mind ja ma sõitsin nende pärast vastu seina,» rääkis vihane staar.

«Seal ma siis olin oma katkise autoga ja mõtlesin, ega see kuidagi mu rasedust ei mõjuta. Olin väga ärritatud ja tundsin end ärakasutatuna. Mõtlesin, et jumal küll, ma loodan, et see raputamine ja põrutamine mulle seestpoolt midagi ei teinud,» rääkis näitlejanna.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles