Karisma ja Ratas langesid tantsusaatest

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Katrin Karisma ja Veiko Ratas «Tantsud tähtedega» 2.saates
Katrin Karisma ja Veiko Ratas «Tantsud tähtedega» 2.saates Foto: Artur Sadovski

Tänasest Kanal 2 saates «Tantsud tähtedega» langesid konkurentsist Katrin Karisma ja Veiko Ratas.

Viis paari, kes said kohe edasi, olid Peep Vain ja Olga Kosmina, Koit Toome ja Kerttu Tänav, Dag Hartelius ja Kristina Tennokese, Kristiina Ojuland ja Aleksandr Makarov ning viimasena Andrus Värnik ja Kaisa Oja.

Nii jäid üle Luisa Värk ja Martin Parmas ning Katrin Karisma ja Veiko Ratas. Nemad said kokkuvõttes kõige vähem punkte.

Konkurentsist langesid Katrin ja Veiko.

«Ma ei kahetse midagi,» nentis Katrin.

Kohtunike punktid

Žüriilt said kõige enam ehk 28 punkti Peep Vain ja Olga Kosmina ning Luisa Värk ja Martin Parmas. 23 punkti kogusid Kristiina Ojuland ja Aleksandr Makarov ning Koit Toome ja Kerttu Tänav.

21 punkti said kohtunikelt Dag Hartelius ja Kristina Tennokese, kellele 19 punktiga järgnesid Andrus Värnik ja Kaisa Oja.

Kõige vähem ehk vaid 18 punkti teenisid Katrin Karisma ja Veiko Ratas.

Katrin Karisma ja Veiko Ratas

Alguses tuli lavale Veiko, kes pani kübara pähe ja jäi seisma. Seejärel liitus ka Katrin, kes teda müksas. Paar flirtis veel mõne sekundi ja siis algas ka muusika ning läks tantsuks.

«Ma alati imestan, et miks teete nii rasked seaded,» sõnas Tael. «Katrin tuli päris kenasti toime, kuigi vahepeal eksis, kuid asi seegi.»

«Kael õlgade vahelt välja, mõtlik nägu peast ja julgelt edasi,» lisas Mölder.

Kohtunikud hindasid esitust nii: Ants Tael (5 punkti), Janika Mölder (5 punkti), Jüri Nael (4 punkti), Merle Klandorf (4 punkti). Kokku 18 punkti.

Kristiina Ojuland ja Aleksandr Makarov

Tuntud naispoliitik ja Aleksandr hakkasid kohe täiega rokkima ja lookski olid nad valinud tuntud meloodia « Rock Around the Clock». Alguses tantsisid mõlemad eraldi, kuid seejärel koos ja lõpetasid tantsu hiilgava trikiga.

«Särtsu, energiat ja julgust oli näha, kuid rohkem tahaks näha jalgade sulgumist,» sõnas Klandorf.

«Sa näed väga hea välja,» ütles Nael Kristiinale. «Oleks võinud julgelt lõpuni tantsida ja mina ei arvanud, et teil ladinas nii hästi läheb – see oli suur üllatus.»

Kohtunikud hindasid esitust nii: Ants Tael (6 punkti), Janika Mölder (6 punkti), Jüri Nael (6 punkti), Merle Klandorf (5 punkti). Kokku 23 punkti.

Dag Hartelius ja Kristina Tennokese

Dagi ja Kristina tants algas väga dramaatiliselt, kuid vahepeal tundus, et naispartner tegi laval kõik olulised liigutused. Publik hakkas tantsu keskel aga väga jõuliselt kaasa elama ja huilgama ning nende toetus kestis tantsu lõpuni.

«Tango oli päris tango, kuid ei pea tegema nii äkilisi liigutusi,» hindas Tael. «Ärge kalduge liigselt teineteise peale.»

«Te ilmaasjata kardate – olete nii Eestit kui ennast üllatanud,» lisas Mölder. «Jalgadega olge kindlamad, tublid olete.»

Kohtunikud hindasid esitust nii: Ants Tael (6 punkti), Janika Mölder (6 punkti), Jüri Nael (5 punkti), Merle Klandorf (4 punkti). Kokku 21 punkti.

Luisa Värk ja Martin Parmas

Luisa ja Martin lubasid trennis harjutada asju, mille eest žürii punkte maha võtab, kuid publiku panid trikid paaril korral huilgama.

«Kas enne halvad või head? Kui saaks küüru seljast ära, oleks superluks, kuid hea on, et nägin tõelist džaivi ja lisaks meeldis, et rütmika oli 100% paigas,» sõnas Klandorf

«Teie paari puhul tekib üks oht – mul on tunne, et te kardate särinat näidata,» rääkis Nael. «Meie võiks selle üle rõõmustada. Mulle väga meeldisid aeglustused ja kiirustused ning muu.»

Kohtunikud hindasid esitust nii: Ants Tael (7 punkti), Janika Mölder (7 punkti), Jüri Nael (7 punkti), Merle Klandorf (7 punkti). Kokku 28 punkti.

Koit Toome ja Kerttu Tänav

Koit tormas tantsupõrandale ja lehvitas seljas olnud keepi ning mängis ooperifantoomi. Nende tango oli igati hoogne ja pani publiku tublisti plaksutama.

«Miks te seda mõisahärra juttu rääkisite, seda ma ei tea,» küsis Tael. «Te lasite võtte lahti – selle eest punktid maha. Liialt palju kauboistiilis tantsu oli.»

«Minu arust lavaliselt oli hästi, kuid Koit peaks mõtlema ülakeha peale, muud halba ei oska öelda,» lisas Mölder.

Kohtunikud hindasid esitust nii: Ants Tael (5 punkti), Janika Mölder (6 punkti), Jüri Nael (6 punkti), Merle Klandorf (6 punkti). Kokku 23 punkti.

Andrus Värnik ja Kaisa Oja

Andrus istus pingil ja ootas Kaisa saabumist (kusjuures bussipeatuseks oli Antsla), kes talle õlale koputas ja siis läks mölluks. Paar oli looks valinud «Hit the road Jack» ja Andrus laulis sõnu kaasa.

Tantsu keskel võttis Andrus seljast ka jaki ja paljastas oma musklilise ülakeha.

«Ajakirjanik Priit Pullerits on öelnud, et härra Värnik on jalad alla saanud ja spagaadist oli näha, et tõesti on nii,» hindas Merle Klandorf. «Kui odaviskes on rütmi vaja, siis lööme kaks kärbest ühe hoobiga.»

«Mulle tundub, et tänane esitus oli ebakindel ja kohati läks asi käest ära,» mõtiskles Jüri. «Kui teete efektse koha, siis tehke suureks, et oleks näha. Tehke rohkem trenni.»

«Aga kes minu asemel olümpiale läheb?» küsis Andrus vastu.

Kohtunikud hindasid esitust nii: Ants Tael (5 punkti), Janika Mölder (5 punkti), Jüri Nael (4 punkti), Merle Klandorf (5 punkti). Kokku 19 punkti.

Peep Vain ja Olga Kosmina

Peep Vain tegi enne tantsima asumist mõnusat show’d ja palus naisi tantsima ning lõpuks jõudis ta Olga Kosminani, kellega nad panid põrandal käima tõelise peo.

«Hea ja hoogne tants, korralik tempo oli peal, lausa uskumatu – kõik oli paigas,» hindas Ants Tael. «Olite kena seade teinud ja tantsul oli väike sisu.»

«Ma ütleks selle kohta super – väga kelmikas ja vaatemänguline,» lisas Janika Mölder.

Kohtunikud hindasid esitust nii: Ants Tael (7 punkti), Janika Mölder (7 punkti), Jüri Nael (7 punkti), Merle Klandorf (7 punkti). Kokku 28 punkti.

Enne saadet

Eelmisest saatest kukkusid välja Beatrice ja Eduard Korotin. Naistelehes ilmus artikkel, kus väljakukkunud pakkusid, et toetus neile oli väiksem, kuna nad pole eestlased.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles