Võsareporter: eestlased põgenevad uppuvalt laevalt

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Peeter Võsa Toompeal
Peeter Võsa Toompeal Foto: Kanal 2

Seekordses saates «Võsareporter» külastas Peeter Võsa oma rännakutel ühte täiesti tavalist Eesti perekonda ning uuris, miks on nad otsustanud Eestist jäädavalt lahkuda.


Võsareporteri mikrofoni ees avas perekond oma Eestist Inglismaale emigreerumise tagamaid ning rääkis, et selle peamiseks põhjuseks on lokkav tööpuudus ning riigi üldine võimetus oma kodanikele tagada elamisväärset elukeskkonda.

Televaatajatele anti võimalus saada osa ühe perekonna elusaatusest ning karmist, kuid väga läbimõeldud otsusest, mis viib Eestimaalt ühe viieliikmelise täis elujõus perekonna ja riigile hädavajalikud maksumaksjad.
Peeter Võsa küsimuse peale, kas te veel kunagi tagasi ka tulete, vastasid pereema ja pereisa ühest suust, et kui tuleme, siis ainult turistidena.


Teises loos kutsus Võsareporteri külla Raikküla Ain, et näidata kogu Eesti rahvale ebanormaalset olukorda, kus ta naine joob kõik ta raha, jättes mehe ainsagi sendita. Lisaks oli ta otsustanud telekaamera ees oma saatanliku naise majast välja visata. Aini naine oli antud olukorda kommenteerides küll väga kidakeelne, kuid siiski sai kohe selgeks, et ka Ain pole ise just mingi ingel – kõlasid süüdistused naisepeksus ja muudes surmapattudes.Olukord kohapeal võttis
aga järjest huvitavamaid pöördeid, kui Ainile sadasid sisse kohalikud Raikküla rahajõmmid, kes olid tulnud mehe käest 10 euro suurust võlga sisse nõudma.
 
Saate kolmandas loos lahkas Peeter Võsa koos noore lasnamäelase Randoga kaks nädalat tagasi kohalikust Säästumarketist ostetud Ungarist pärit ahjukana, mille kõhus pidi leiduma enneolematu üllatus, mis oli tekitanud kana söönud seltskonnale tahtmatuid oksereflekse. Peeter Võsa poolt läbiviidud günekoloogilise juurdluse käigus selgus, et kana osutus tegelikult hoopis pardiks ning tema kõhus leiduski kilekotti pakendatud ollus, millest tulenevad aroomid võtsid kogu võttegrupil silmad niiskeks ja munad märjaks.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles