Beatrice'i pilku köitis ERKI Moeshow'l prantslase kollektsioon

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Beatrice
Beatrice Foto: Jelena Rudi

Nädalavahetusel Tallinnas Volta tehases aset leidnud ERKI Moeshow’l käis kohal ka moemaailmaga hästi kursis olev võluv Beatrice, kes samal üritusel ka ise 1995. aastal modellina üles astus.


Naisele jättis nähtu väga hea mulje. «Mulle meeldis väga näiteks prantslase Tata Christiane kollektsioon. Hästi peen töö, oli aru saada, et sellega on väga palju vaeva nähtud,» kiitis naine.

Lisaks tõi ta positiivse näitena välja Eesti Kunstiakadeemia nahakunstnike tööd ning soovitas veidi enam pingutada arhitektuuri ja linnaplaneerimise esmakursuslastel, kelle kollektsioon kandis pealkirja «Fold yourself». «Mulle tundus, et arhitektuuri kateeder võinuks olla kuidagi ägedam. See nägi suhteliselt selline lapsik välja,» muljetas Beatrice.

Naine avaldas heameelt uute noorte tegijate üle. «Kuigi see on ikka nii, et ilus uus on unustatud vana, siis on mõnus näha, et ikka on neid inimesi, kes viitsivad, leiutavad ja teevad midagi. Hästi positiivne ja lahe!»

Vaata galeriid Beatrice'ile meeldinud kollektsioonist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles