Moegalerii: ERKI Moeshow 2011 - teine vaatus

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Nädalavahetusel leidis Tallinnas Volta tehasehoone süngete musta kangaga kaetud betoonseinte vahel aset järjekordne ERKI Moeshow 2011, mida oli kohapeale jälgima tulnud tuhatkond moehuvilist.

1982. aasta alguse saanud ERKI Moeshow poodiumil on noort ja hulljulget disaini näidanud läbi aegade pea kõik Eesti olulisemad moeloojad, nende seas Aldo Järvsoo, Riina Põldroos, Tiina Talumees, Liisi Eesmaa, Lilli Jahilo ja paljud teised.

Tänavu toodi publiku ette 25 värvikat kollektsiooni nii tudengitelt, vabakutselistelt moekunstnikelt kui väliskülalistelt Prantsusmaalt, Slovakkiast ja Soomest. Moeetenduse läbivaks märksõnaks oli sel korral puhas lõuend: valge. Kogu tähelepanu oli suunatud poodiumile kui tühjale alusele, mis täitus värskeima loominguga – moeloominguga. Ükshaaval avanesid pealtvaatajate silme ees noorte loojate innovaatilised ideed ja kontseptuaalne disain.

Vaata galeriid!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles