Reporter.ee: kuidas saada füüreriks?

Elu24
, peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Saate «Üksikvanem otsib kaaslast» viimane osa
Saate «Üksikvanem otsib kaaslast» viimane osa Foto: Kanal 2
«Üksikvanem otsib kaaslast» finaalsaates ei suutnud reamees Jaak oma kibestumist varjata ning nokkis ohjeldamatult «füürer» Ruti kallal.

Kui finaalsaate seltskonnaga liitus ka füüreriks tituleeritud Rutt, ei suutnud Jaak oma haput nägu kaamerate eest varjata ning asus rünnakule.

«Kuule, räägi mulle, mis tegema peab, et tavaline reamees ka füüreriks saaks,» ilkus Jaak Ruti kallal. «Kas peaks järsku igal hommikul kätekõverdusi tegema või ujuma või mida tegema?»

«Vaat minuga läks lihtsamalt, ma pidin vaid paar lauset ütlema ja juba edutati,» polnud Rutt nõuandega kitsi. Saate lõpus tagastas Rutt Jaagule ka kihlasõrmuse.

Rutt ja Jaak on tänaseks kumbki oma teed läinud ning tänu saatele ka kaaslase leidnud. Rutt on tänulik oma uuele kaaslasele, et see on vapralt vastu pidanud meeletule tähelepanule, mis naisele osaks on saanud ja mis alati pole sugugi meeldiv.


Vaata videoklippi reamees Jaagu nokkimisest Ruti kallal!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles