Barker süüdistab lennuõnnetuses piloote ja tehnikat

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
20. septembril kukkus Columbia lennujaama lähedal alla lennuk kuue inimesega, kellest neli hukkus. Travis Barker ja Adam Goldstein said tõsiseid põletushaavu.
20. septembril kukkus Columbia lennujaama lähedal alla lennuk kuue inimesega, kellest neli hukkus. Travis Barker ja Adam Goldstein said tõsiseid põletushaavu. Foto: AP / Scanpix

Trummar Travis Barker kaebas kohtusse lennufirma, kes peab tema arvates vastutama septembris toimunud traagilise lennuõnnetuse eest.

Barker sai teise ja kolmanda astme põletusi, kui tal õnnestus välja ronida ebaõnnestunud õhkutõusu tõttu alla kukkunud lennukist, vahendab WENN.

Õnnetuses hukkus neli inimest, Barkeri ihukaitsja Charles Still, sõber ja piloodid. Eluga pääsesid Adam «DJ AM» Goldstein ja Barker, kes viibis põletuste tõttu kuu aega haiglas.

Rokkar kaebas kohtusse firma Clay Lacy Aviation, millelt nõuab kahjutasu «valu ja kannatuste, vaimse piina, psühholoogilise ja emotsionaalse vaeva ja moonutuse,» isikliku vigastuse ja surma põhjustamise eest.

Föderaalse lennundusameti ametliku versiooni kohaselt põhjustas katastroofi lõhkenud rehv.

Barker ja Stilli ema väidavad Los Angelese ülemkohtule esitatud hagis, et tegemist oli «hooletu katsega õhkutõusu katkestada» ja pilootide otsus lendu jätkata oli «pardalviibivate reisijate ees oleva kohustuse rikkumine». Nad süüdistavad ka, et piloodi otsus oli «vigastusi ja surma põhjustanud õnnetuse toimumise otsustav faktor».

Barkeri arvates oli ka lennuk ise vigane ning tema advokaadid väidavad, et «telik, rehvid, rattad, pidurid ja pidurdussüsteem polnud lennukõlbulikud».

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles