Elagu! Bedwetters vallutas Euroopa!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Bedwetters
Bedwetters Foto: Mihkel Maripuu

MTV Euroopa muusikaauhindade võistlusel napsas auhinnakategoorias New Sounds of Europe (Euroopa uus heli) võidu Pärnust pärit Eesti pop-punkbänd Bedwetters!

Bedwetters on 2004. aastal loodud grupp, mille moodustavad laulja Joosep Järvesaar, kitarristid Oliver Rull ja Mihkel Mõttus, trummar Karl Kristjan Kingi ja basskitarrist Kaspar Koppel.

«Me täname teid – kõik on võimalik, aitäh,» hüüatas laulja loo lõppedes.

«Ma ju ütlesin, et te võidate,» teatas bändile auhinnagalat vedanud Snoop Dogg.

MTV Eesti juht Karoli Hindriks ütles enne auhinnagala algust, et Bedwettersi pääsemine nominentide hulka ajas kihevile kogu Euroopa.

Siiani pole veel juhtunud, et vaid ühe muusikavideo ja kahe salvestatud lauluga noor kollektiiv Euroopa suurimale muusika galaõhtule pääseb.

«Iroonia seisneb selles, et sõidu Münchenisse ja sealsed hotellikulud peaks katma bändi management, aga Bedwettersil pole isegi mänedžeri!» naeris Hindriks. «Aga käimata ei jää neil sellest hoolimata, töötame kõik selle nimel, et Eestit areenil hoida.»

Bändi tee tähtede poole algas märtsis pärast Eesti noorte bändide konkursi «Proovikas» võitu.

Tänavu pani bänd kinni Eesti noorte bändide festivali ja sai auhinnaks võimaluse režissöör Indrek Maasiku ehk Masa käe all endale video teha. Laulu «Dramatic Letter To Conscience» näeb peaasjalikult kanalil MTV Eesti.

«Euroopa uue heli» auhinna paneb MTV muusikaauhindade kätteandmisel välja Sony Ericsson ja selle eesmärk on tunnustada Euroopa noori bände.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles