Amy Winehouse lagastas MTV galal oma riietusruumi

Teelemari Loonet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Amy Winehouse
Amy Winehouse Foto: Reuters / Scanpix

Lauljatar Amy Winehouse jättis sel nädalal toimunud MTV Euroopa muusikaauhindade jagamiselt lahkudes endast maha lagastatud riietusruumi.

Naine tekitas kümnete tuhandete kroonide eest kahju, lõhkudes ja lagastades oma Olympiahalles asunud riietusruumi ja selle sisustust, kirjutab Digitalspy.

Winehouse loopis puuvilju, laudu ja toole, lõikus ribadeks kalli vaiba ja virutas taldrikutäie spagette vastu seina.

Õhtujuht Snoop Dogg, kes enne show algust Winehouse’i vaatama läks, oli toa seisukorda nähes šokeeritud.

Snoop Doggi saatjaskonna liige rääkis nähtust Sunday Mirrorile: «Poolteist tundi enne show algust tahtis Snoop Amyt näha. Kui me sinna jõudsime, oli ta õiges vormis. Kõik, kaasa arvatud tema management, lihtsalt seisid seal ja vaatasid, kuidas ta spagette vastu seina loopis.»

«See kestis umbes viis minutit, mille jooksul ta tagus seinu ja loopis kõike, mis kätte sattus, isegi toole ja laudu. Siis hakkas ta vaipa lõikuma. Snoop lihtsalt seisis seal, suu ammuli. See ajas talle hirmu nahka ja ta otsustas, et koos Amyga ta hiljem ei pidutse,» rääkis allikas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles