Tantsusaates pidid kingad pakkima Hartelius ja Tennokese

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Dag Hartelius ja Kristina Tennokese «Tantsud tähtedega» 2.saates
Dag Hartelius ja Kristina Tennokese «Tantsud tähtedega» 2.saates Foto: Artur Sadovski

Tänasest Kanal 2'e menusaatest «Tantsud tähtedega» pidid lahkuma Dag Hartelius ja Kristina Tennokese.

Otse pääsesid järgmisse saatesse Luisa Värk ja Martin Parmas, Koit Toome ja Kerttu Tänav ning Andrus Värnik ja Kaisa Oja.

Nii jäid kahe viimase hulka Peep Vain ja Olga Kosmina ning Dag Hartelius ja Kristina Tennokese.

Lahkuma pidid Dag ja Kristina.

«Tahan tänada kõiki, kes meie kaudu on toetanud puuetega lapsi - see on kõige tähtsam,» sõnas Dag.

Viini valss

Enne häälte teatamist tulid kõik paarid uuesti lavale ja näitasid oskusi viini valsis, keereldes kahe minuti jooksul saalis ringi.

Kohtunikud olid oma kommentaarides taas päris teravad, kuid ka humoorikad ja kiitvad.

Samba

Luisa Värk ja Martin Parmas

Luisa ja Martin hakkasid juba treppidel agaralt tantsima ning sellise tempoga põrutati lõpuni.

«Tants oli ilus, kuid ikka häirivad, et pöörete ajal ei pea tõmbama pead õlgade vahele,» sõnas Ants Tael. «Keha oli veidi kohmakas, kuid muidu särtsakas.»

«Olete endale hästi kõrged eesmärgid seadnud, kuid trennis ehk liiga palju vingute – see edasi ei vii,» sõnas Janika Mölder. «Mõnusad näod olid peas ja kasutasite terve platsi ära.»

Punktid: Ants Tael (8 punkti), Janika Mölder (9 punkti), Merle Jüri Nael (10 punkti), Klandorf (9 punkti), kokku 36 punkti.

Andrus Värnik ja Kaisa Oja

Andruse ja Kaisa etteaste algas hoogsalt, kuid ühe liigutuse ajal jäi naise kingakonts vist kleiti kinni ja nii läks rütm sassis - õnneks suutis naine tasakaalu säilitada.

Samas taastuti kiiresti ja vahvad elemendid panid publiku huilgama.

«Väike ehmatus tõmbas teid tagasi, see poleks pidanud häirima, kuid eks koreograafia sai nüüd kannata, kuid täitsa tublid olite,» sõnas Merle Klandorf.

«Kiidusõnad, et välja tulite – Kaisa puhul pole üllatav, kuid Andruse puhul näitas, et olete teinud rohkem tööd,» lisas Jüri Nael. «Koreograafia oli tänastest kõige parem!»

Punktid: Ants Tael (7 punkti), Janika Mölder (7 punkti), Merle Jüri Nael (8 punkti), Klandorf (7 punkti), kokku 29 punkti.

Koit Toome ja Kerttu Tänav

Koit kandis küllaltki lihtsat kostüümi – teksaseid ja helekollast särki, kuid selline riietus sobis muusika ja tantsuga täitsa kenasti.

Igatahes lubas paar täna täpselt tantsida ja saalis liiguti igatahes aktiivselt.

«Liiga suur pumpamine oli alla-üles,» sõnas Ants Tael. «Koreograafia oli väga vahva ja esitus tegi südame soojaks.»

«Mulle tundub, et Koidu tants on kaasasündinud,» Janika Mölder. «Nagu ikka – ilus idee ja hästi tantsitud.»

Punktid: Ants Tael (9 punkti), Janika Mölder (9 punkti), Merle Jüri Nael (9 punkti), Klandorf (9 punkti), kokku 36 punkti.

Olga Kosmina ja Peep Vain

Paar alustas ülimalt energiliselt ja mõlemad liikusid laval väga aktiivelt ringi. Publiku aplaus oli igatahes vali.

«Ma ei pääse kriitikast – oleks tahtnud promenaadjooksus näha õiget rütmi,» sõnas Merle Klandorf. «Aga muidu oli väga kena ja kostüümid on imeilusad.»

«Algus oli väga lahe ja siis juhtus midagi ning Peep ehmus ära,» lisas Jüri Nael. «Te olete endiselt väga head, kuid peaksite olema suurepärasemad kui eelmisel korral.»

Punktid: Ants Tael (8 punkti), Janika Mölder (8 punkti), Merle Jüri Nael (8 punkti), Klandorf (7 punkti), kokku 31 punkti.

Dag Hartelius ja Kristina Tennokese

Dag rääkis trennis, et samba on tema jaoks väga sümpaatne tants ja muusika meeldib talle samuti.

Dagi ja Kristina show algas väga vahvalt, kui naine üritas endale sobivat partnerit leida. Lõpuks meelitas ta Dagi põrandale ja paar hakkas sambatama, aktiivsem pool oli nagu ikka Kristina.

Tantsu lõpuks läks Dag oma kohale publiku seas tagasi.

«Dag on arvestanud sellega, et ta tahab jätkata ja hoidis jõudu kokku – pigem kõndis ja seisis,» nentis Ants Tael. «Kuid ma saan aru, et aega oli väga harjutamiseks.»

«Hea uudis on, et Ants rääkis halvad asjad ära,» sõnas Janika Mölder. «Heal õpetajad halbu õpilasi pole ja enesekindlus on kasvanud – edu!»

Punktid: Ants Tael (6 punkti), Janika Mölder (7 punkti), Merle Jüri Nael (6 punkti), Klandorf (6 punkti), kokku 25 punkti.

Enne saadet

Individuaaletteastete järjekord:

1) Dag Hartelius ja Kristina Tennokese

2) Olga Kosmina ja Peep Vain

3) Koit Toome ja Kerttu Tänav

4) Andrus Värnik ja Kaisa Oja

5) Luisa Värk ja Martin Parmas

Saade algab Kanal 2 eetris kell 20.30.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles