Evelin Ilvese poisipea on praegu moesoosik

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
President Toomas Hendrik Ilvese oktoobruikuine visiit Ühendkuningriiki oli tihedalt kohtumisi täis. Presidendi ja Evelin Ilvese võttis Buckinghami palees vastu ka kuninganna Elizabeth II.
President Toomas Hendrik Ilvese oktoobruikuine visiit Ühendkuningriiki oli tihedalt kohtumisi täis. Presidendi ja Evelin Ilvese võttis Buckinghami palees vastu ka kuninganna Elizabeth II. Foto: Presidendi kantselei
Kes on praegu kõige kuumem soenguiidol Eestimaal? Enamik juuksureid ja kliente arvab, et selleks on Evelin Ilves oma plaatinablondi poisipeaga.

Presidendiproua ihujuuksur Katrin Kruusmaa kinnitab Õhtulehele, et Evelini lõikus on praegu tõepoolest üks kuumemaid trende ka tema klientide seas.

Heleblond lühike poisipea sobib Kruusmaa arvates väga paljudele, kuna see on lihtne ja klassikaline.

Tippjuuksuri arvates ei hooli meie inimesed eriti kreisidest soengutest ning see, et paljud nõuavad juuksuritelt just proua Ilvese lõikust, valmistavat talle vaid heameelt.

Sama kinnitab ka tippjuuksur Renaldo. «Meie presidendiproual on praegu kõige moodsam soeng. See on kuum ka mujal maailmas.»

Tantsujalga keerutanud noor juuksurihakatis Lauri Pedaja väidab siiski, et tema käest nõutakse enim «Tantsud tähtedega» saatejuhi Gerli Padari soengut ning meesklientide soenguiidoliks on ikka veel David Beckham või siis tema enda vallatu sasipea.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles