Whitesnake´i laulja nõuab lava taha jaapani õlut

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
David Coverdale
David Coverdale Foto: AFP / Scanpix

14. detsembril maailmatuuri «Good To Be Bad» raames Rocca al Mare suurhallis esineva briti rokkbänd Whitesnake on korraldajale esitanud rea ootamatuid nõudmisi – muuhulgas nõuab bändi solist jooke, mida ükski Eestis varem viibinud artist soovinud pole.

«Whitesnake`i liidri David Coverdale`i riietusruumi on palutud tuua jaapani õlu Sapporot ning toatemperatuuril saket,» kommenteeris nõudmiste nimekirja kontserdi pressiesindaja Reno Hekkonens.

«Olime veidi üllatunud, kuna varem pole jaapani alkoholi korraldajatelt nõutud, samuti nagu näiteks Fiji vett, kärjemett ja Aloe Vera mahla.»

Ülejäänud joogi- ja sööginõudmised on juba tagasihoidlikumad, kuigi suurt rõhku pannakse värsketele puuviljadele ja marjadele, nagu papaia, avokaado, mustikad ja vaarikad.

Coverdale on oma tuppa veel nõudnud näiteks Yorkshire'i inglise teed ja Bushmillsi iiri viskit. Samavõrdselt käredate lugude esitaja kui romantiliste rokkballaadide laulja on ka ise suur romantik – muuhulgas tuleb dekoreeritud riietusruumi Rocca al Mare suurhalli lava taha paigaldada lõhnaküünlaid.

Teiste bändiliikmete nõudmised on märksa pretensioonitumad. Nõutakse muuhulgas Absolute Vodkat, kõrgekvaliteedilisi kuivi valgeid veine ja Carlsbergi õlut.

Sel aastal kriitikute ülistatud albumi üllitanud Whitesnake külastab Eestit teist korda. Eelmisel korral esineti 2004. aastal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles