Maailma kasutatuim filmilause on Terminaatori «I'll be back»

Eger Ninn
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Arnold Schwarzenegger kehastas «Terminaatori» filmides robotit
Arnold Schwarzenegger kehastas «Terminaatori» filmides robotit Foto: allposters.com

Arnold Schwarzeneggeri tunnuslause «I'll be back» filmist«Terminaator» on tavaelus kõige rohkem kasutust leidnud.

Üle 2000 inimese võttis myfilms.com kodulehel osa küsitlusest, mille tulemusena Rhett Butleri lause «Frankly, my dear, I don't give a damn» filmist «Tuulest viidud» sai tabelis teise koha, vahendab digitalspy.

Interneti leheküljel küsiti filmihuvilistelt, millist kuulsat tsitaati nad kõige enam vestluses kasutavad.

Kolmandaks tuli «Star Treki» tsitaat «Beam me up, Scotty», hoolimata sellest, et lauset ei ole kordagi telesarjas kasutatud.

Järgmised kolm kohta hõivasid «Star Warsi» «May the force be with you», «Forrest Gumpi» «Life is like a box of chocolates» ja «Taxi Driveri» «You talking to me?».

Kümne parima hulka jõudsid veel ka «Show me the money» («Jerry Maguire»), «Do you feel lucky, punk?» («Dirty Harry»), «Here's looking at you, kid» («Casablanca») ja«Nobody puts Baby in the corner» («Dirty Dancing»).

«Meie uuring näitas, kui suur mõju on filmidel inimestele, alustades elumuutvatest kogemustest kuni selleni, kuidas me räägime,» seletas myfilmsi esindaja.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles