Whitesnake´i toetab Eesti postgrunge bänd DefRage

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Defrage
Defrage Foto: http://www.myspace.com/defragemusic

14. detsembril annab Saku Suurhallis kontserdi rokkmuusika suurnimi Whitesnake. David Coverdale ja tema bänd esinevad Tallinnas maailmatuuri «Good To Be Bad» raames.

DefRage, kes mõni aeg tagasi sai meedia tähelepanu seoses «Save Us From Religion» videoga, toetab Whitesnake´i pooletunnise kavaga.

«Suur au on toetada bändi, keda ise lapsepõlves kuulatud sai. Isiklikult pean Whitesnake'i suurbändiks ja üheks 80ndate rokkmuusika valitsejaks,» ütles ansambli DefRage kitarrist, produtsent Kari Kärner.

DefRage´l valmib Whitesnake´i kontserdi ajaks ka uus video loole «Green Light», kus osalevad professionaalsed parkour'iga tegelejad, nende seas ka reporteri poolt «Eesti Tarzaniks» nimetatud Mihkel Siim. Video filmiti Eestit tabanud lumetormi ajal ning lisaks bändile võib seal näha kihutamas ka mõningaid unikaalseid sportautosid.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles