Trafficu uue albumi esitluskontserdid juba sel nädalal

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ansambel Traffic.
Ansambel Traffic. Foto: traffic

Eesti kitarripopi lipulaev ansambel Traffic on valmis saanud uue albumiga «2», millelt võib leida 11 seni plaadistamata lugu.



Albumi esitluskontserdid toimuvad 10. detsembril Tallinna klubis Hollywood,  12. detsembril Tartu klubis Atlantis, 13. detsembril Haapsalu klubis Africa ja 27. detsembril Pärnu Kuursaalis.


Albumilt leiab edetabelite tippu jõudnud loo «Sõnad» ja aasta ühe edukaima raadio- ja klubihiti «Kesköödisko», mille hiljuti valminud kõmulist muusikavideot on tänaseks Trafficu kodulehel ja erinevates videoportaalides vaadatud üle 100 000 korra.

Albumiga koos ilmub ka värske singel «Tuul», mida saad kuulata siit.


2007. aastal ilmunud debüütalbumiga võitis Traffic aasta uue tulija tiitli. Seda kinnitasid nii läbimüügi alusel välja antud Kuldne Plaat kui žürii otsus Eesti Muusikaauhindade gaalal. «Nüüd on aeg tõestada, et me ei tulnud välja üheks hooajaks,» kommenteeris bändi solist Silver Laas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles