Inna Uit: blondi ei saa must enam iialgi!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mida arvab Anu Saagim sadomaso seksist?
Mida arvab Anu Saagim sadomaso seksist? Foto: Toomas Volkmann
Kulturismi eksmaailmameister Inna Uit (43) pole viimastel aastatel intervjuusid jaganud. «Ma ei taha enam tähelepanu,» ütleb naine lakooniliselt, kui mõni ajakirjanik juhtub helistama. Lõpuks nõustus supervormis naine Kroonika lühiintervjuuga ja sedagi vaid iluteemadel.

Paljud mäletavad Innat kindlasti legendaarsetest Vibe´i pidude aegadest. Uhke blond tegi laval ahhetamapanevaid erootikashow'sid ning tihti võis teda näha ülinapis riietuses ka diskoripuldi taga.

Vahepeal on vesinikblond kaunitar muutunud brünetiks. «Kunagi blondeerisin end ja vesinik rikkus mu juuksed ning lõpuks pidin parukat kandma,» pajatab Inna.

Tol ajal polnud tõepoolest keegi veel juuksepikendustest kuulnudki. Täna kannab Inna aga tumepruune juuksepikendusi. «Lasin omale kinnitada sada juuksesalku, sest jumaldan pikki juukseid. Aga blondi ei saa must enam iialgi.»

Inna on lõpetanud enda sõnul ka aktiivse trennitegemise. «Jõusaalis pole ma juba üheksa aastat käinud, sõtkun lihtsalt kodus teleka ees puki peal ratast või käin ilusa ilmaga jooksmas.»

Siiski püsib naine supervormis. Enda sõnul on ta supergeenid pärinud oma vanematelt.  Inna isapoolsed juured ulatuvad Kalmõkkiasse ja ema on pärit Peterburist.

Mida arvab Inna dieetidest, imekreemidest ja vanaduse vastu võitlemisest, seda loe juba Kroonikast.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles