Lenna Kuurmaa on Eestis tagasi!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lenna Kuurmaa
Lenna Kuurmaa Foto: Marina Puškar
Sügise alguses Ameerikasse näitlemist õppima läinud ninjatüdruk Lenna Kuurmaa on tagasi. «Eemalolek ja reisimine on toredad, kuid Eestis on ka väga hea elada,» pajatab Lenna.

Buduaar uuris kogemuse ja teadmiste võrra rikkamalt lauljatarilt, mis tunne on tagasi kodus olla ja mida huvitavat tulevik toob.

«Niii hea on tagasi kodus olla! Ema oli teinud kartuliputru hakklihakastmega, mis tekitas tõeliselt sooja ja hea tunde,» jutustab lauljatar.

Lenna sõnul oli Eesti lennujaama jõudes esimene šokk see, et siin on nii harjumatult palju ruumi. «Selle lühikese ajaga harjusin suurte masside voorimisega ja Eestis on ikka meeletult värske õhk!»

Tulevikuplaanide kohta ei oska muusik veel kindlat midagi öelda. «Tahakski nüüd proovida rakendada seda, mida omandasin. Unistus olekski esialgu mängida uusi rolle erinevates filmides või teatrites.»

Kunagi tahab Lenna kindlasti Ameerikasse tagasi minna. See võib tema sõnul juhtuda üsna pea. «Eks seda ole varsti näha, kuid praegu tuleb siin toimetada ja asju ajada.»

«Omandasin Ameerikas väga palju huvitavat. Olen väga rahul, et läksin. Sain just seda, mida otsisin,» on Lenna veendunud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles