Näitleja Elina Pähklimägi oli kaks aastat maksuametnik

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Põhiosalised: Ave (Marilyn Jurman) ja Liina (Elina Pähklimägi).
Põhiosalised: Ave (Marilyn Jurman) ja Liina (Elina Pähklimägi). Foto: Revolver Film
Elina Pähklimägi (25) on näitlejanna, kellele meeldib igal pool näidelda. Tema jaoks pole vahet, kas tegu on seriaali, filmi või näitemänguga teatrilaval. Siiski pidi tütarlaps enne teatrikooli pääsemist kaks aastat hoopis maksuametniku rolli mängima.

«Ma ei saanud esimesel korral lavakasse sisse,» pajatas Elina ajakirjale Naised. Peale seda oli tüdruk nii solvunud, et käis mitu aastat teatritest suure ringiga mööda ega sirvinud ühtegi kultuurilehekülge.

Ka vanemad soovitasid Elinal näitleja-unistus maha matta ning midagi asjalikku õppida. Nii näitaski vanaema talle ajalehes kuulutust, kus Sisekaitseakadeemia võttis vastu uusi õpilasi maksunduse erialale.

«Nii ma siis õppisin kaks aastat maksundust ja vihkasin teatrit,» tunnistas näitlejanna ning lisas, et oli lausa oma kursuse oivik ning laskis endale sünnipäevaks kinkida isegi tüüpilise ametniku kostüümi.

Õnneks julges Elina siiski paari aasta möödudes uuesti lavakasse pürgida. Kui tüdruk luges sissesaanute nimekirja ja leidis sealt ka enda nime, oli maksuametniku rolliga igaveseks lõpp.

Tänaseks on Elina kaasa teinud teleseriaalis «Eestlane ja venelane», mänginud kolmes VAT Teatri ja ühes Draamateatri etenduses.

Elinal on roll ka kodumaises mängufilmis «Soovide puu».

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles